Sarah Jessica Parker i norsk design:

- At en feminist og et så stort moteikon fra New York, velger norsk designull fra Voss er bare kjempegøy!

Sarah Jessica Parker la ut selfie ikledd ulltights fra Kari Traa.

DIGGER NORSK DESIGN: Den amerikanske skuespilleren Sarah Jessica Parker har virkelig lagt sin elsk på norsk design. Denne uken la hun ut en selfie ikledd Kari Traa-tights. Se selfien i saken! FOTO: NTB Scanpix
DIGGER NORSK DESIGN: Den amerikanske skuespilleren Sarah Jessica Parker har virkelig lagt sin elsk på norsk design. Denne uken la hun ut en selfie ikledd Kari Traa-tights. Se selfien i saken! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag morgen satte vi nesten kaffen i halsen da vi scrollet oss gjennom den eviglange feeden på bildedelingstjenesten Instagram - og havnet på profilen til «Sex og singelliv»-stjernen Sarah Jessica Parker (53).

Det siste bildet hun har lagt ut på sin offisielle Instagram-profil er nemlig en selfie hvor hun er ikledd ull-tights fra det norske merket til den tidligere kulekjøreren Kari Traa (44).

Vi sendte sporenstreks en mail til Active Brands, som har agentur på norske friluftsmerker som Kari Traa, Johaug og Dæhlie, for å få bekreftet at det faktisk stemmer - og at vi ikke ser syner.

- Ja, det kan vi bekrefte. Det er vår populære Rose-ull i fargen Blush. Dette er skikkelig gøy, sier Marianne Huseby i Active Brands entusiastisk til KK.

- Me digger at fleire amerikanarar brukar ulla vår. Parker er kreativ i måten ho bruker det på, og eg synes det er utrulig kjekt å sjå ulla vår blir brukt på nye måtar. Kul dama! sier Kari Traa til KK.

TILBAKE TIL RØTTENE: Kari Traa foran veggteppet på stølen til familien, hvor Rose-mønsteret kommer fra. FOTO: Marianne Huseby
TILBAKE TIL RØTTENE: Kari Traa foran veggteppet på stølen til familien, hvor Rose-mønsteret kommer fra. FOTO: Marianne Huseby Vis mer

- Vet dere hvordan Sarah Jessica Parker har fått tak i ulltightsen? Har hun vært i kontakt med dere?

- Hun har ikke vært i kontakt med oss, så dette har hun kjøpt selv. Vi selger jo Kari Traa flere steder i USA, deriblant NY nå – i tillegg til at vi i helgen åpnet nettsiden vår for USA også – så dette har hun skaffet seg selv. Noe som er veldig gøy! Det er ikke første gang Sarah har på seg Rose-ull. Hun kjøpte det selv på Anton sport i Vika da hun var vertinne under Nobels fredspris i 2012, forklarer Marianne og henviser til et bilde Sarah Jessica la ut på Instagram i januar, som de repostet på sin Instagram-profil:

- Der tydelig at hun er fan, og det synes vi er superstas! Vi digger Parker, og refererer stadig til referanser fra serien «Sex and The City» på vår egen Instagram, som vi føler har samme «girl power vibe». Den serien har vært en døråpner for å la kvinner være akkurat som de er. Frigjort og ærlig, det elsker vi. At en feminist og et så stort moteikon fra New York, velger norsk designull fra Voss er bare kjempegøy, sier Marianne.

Det er flere Instagram-brukere og følgere av Sarah Jessica Parker som har lagt igjen kommentarer til selfien - og som tydelig synes det er stas at hun bruker ulltights under kjolen:

FOTO: Skjermdump Instagram
FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

LES OGSÅ: Avslører handlingen fra filmen som aldri ble noe av: - Mr. Big skulle dø!

Digger norsk designjakke

Det er for øvrig ikke første gang den ikoniske «Sex og singelliv»-stjernen, som selv står bak skodesign-merket SJP, stiller i norsk design.

Da hun var vertinne under Nobel-konserten i Oslo i desember 2012 la hun sin elsk på det norske merket Fleischer Couture etter å ha mottatt en vinterkåpe i gave fra den norske designduoen Maja Fleicher og Thea Sundhell da hun gjestet Norge.

I NORSK JAKKE: Småbarnsmor Sarah Jessica Parker med døtrene Tabitha og Marion i New York i 2013 - da var Sarah Jessica ikledd den norske designjakken fra Fleischer Couture som hun fikk i gave da hun gjestet Norge i forbindelse med Nobel-konserten. FOTO: NTB Scanpix
I NORSK JAKKE: Småbarnsmor Sarah Jessica Parker med døtrene Tabitha og Marion i New York i 2013 - da var Sarah Jessica ikledd den norske designjakken fra Fleischer Couture som hun fikk i gave da hun gjestet Norge i forbindelse med Nobel-konserten. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Året etter kjøpte Sarah Jessica Parker en ny jakke fra det norske jakkemerket. Siden har vi sett henne være ikledd både jakken fra Fleischer Couture og ullundertøy fra Kari Traa samtidig - og hun er med andre ord blitt levende norgesreklame!

LES OGSÅ: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer