Golden Globes 2020:

Auksjonerer bort luksusantrekket

Skuespiller Phoebe Waller-Bridge og designerduo Ralph & Russo donerer pengene til brannene i Australia.

PHOEBE WALLER-BRIDGE: Sammen med designerduo Ralph & Russo donerer skuespilleren bort penger til brannene i Australia. Foto: NTB Scanpix
PHOEBE WALLER-BRIDGE: Sammen med designerduo Ralph & Russo donerer skuespilleren bort penger til brannene i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets første prisutdeling er forbi og vi har tatt en titt på noen vakre antrekk, men også selvfølgelig hvem som stakk av med kveldens gjeve priser.

Men som alltid skjer det så mye mer på disse prisutdelingene. Ofte velger kjendisene å benytte seg av anledningen til å ytre politiske standpunkt eller belyse et viktig tema.

Joaquin Phoenix (45), som vant prisen for beste mannlige skuespiller for rollen sin som «The Joker» i filmen med samme navn, fikk spørsmål om menyen under årets Golden Globes på presserommet etter at han hadde mottatt prisen.

En journalist har nemlig bemerket seg at årets meny er plantebasert. Skuespilleren er selv veganer og dette temaet er noe som ligger hans hjerte nært. Han forteller at han aldri spiser på disse tilstelningene og hyller derfor Golden Globe for det de har gjort.

Men det er ikke bare dette som skiller seg ut etter at Phoenix ble intervjuet på presserommet. Han er nemlig ikke helt fornøyd med alle spørsmålene han blir stilt. Se video under.

Auksjonerer luksusdressen

Den morsomme skuespiller Phoebe Waller-Bridge (34) håver inn priser om dagen. Hun har hovedrollen i serien «Fleabag» og vant i går pris for sin prestasjon der.

Men før journalistene fyrer i gang spørsmålene sine om henne og serien, har en australsk journalist hørt rykter om at skuespilleren har planer om å donere penger til brannene i Australia.

Til den store prisutdelingen hadde nemlig den australske designerduoen Ralph & Russo, som blant annet står bak hertuginne Meghans (38) fantastiske kjole som hun brukte på forlovelsesbildene med prins Harry (35), designet en dress til skuespilleren.

PHOEBE WALLER-BRIDGE: Skuespilleren har sammen med designerduo Ralph & Russo planer om å auksjonere bort denne dressen og gi pengene til brannene i Australia. Foto: NTB Scanpix
PHOEBE WALLER-BRIDGE: Skuespilleren har sammen med designerduo Ralph & Russo planer om å auksjonere bort denne dressen og gi pengene til brannene i Australia. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Planen er å auksjonere bort denne dressen etter prisutdelingen og alle pengene som kommer inn vil bli donert til brannene i Australia.

Waller-Bridge hyller designerne og sier dette er det mest fantastiske hun noen gang har brukt og at hun er så glad for å være en del av prosjektet.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer