Hertuginne Kate

Avslører detaljer om brudekjolen

Designeren måtte lyve gjentatte ganger for å holde det hele hemmelig.

FANTASTISK KJOLE: Hertuginne Kate strålte på bryllupsdagen sin iført kjole designet av Sarah Burton. Foto: NTB Scanpix
FANTASTISK KJOLE: Hertuginne Kate strålte på bryllupsdagen sin iført kjole designet av Sarah Burton. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tenk å få lage brudekjolen til Storbritannias fremtidige dronning! Det var nok mange som ønsket seg den oppgaven da det ble kjent at hertuginne Kate (39) og prins William (38) skulle gifte seg.

Bryllupet fant sted 29. april 2011, og det var Alexander McQueen-designer Sarah Burton som fikk det ærefulle oppdraget. Resultatet ble en elegant kjole med fantastiske blondedetaljer og langt slep.

Selv om det er ni år siden de to ble gift, er det mange som fremdeles tenker på den flotte kjolen. Huffington Post fikk nylig fisket frem noen flere opplysninger om brudekjolen, og noen av dem kan du lese om her:

Måtte vaske henda hver 30. minutt

Det er utrolig mange fine detaljer i brudekjolen til Kate. Legg spesielt merke til blondene. De krever mye jobb, og det var svært viktig at de som jobbet med disse utsmykningene at de holdt visse rutiner.

Ifølge Huffington Post måtte de som jobbet med stoffet vaske hendene sine hvert 30. minutt. Det var også viktig at nålene de brukte ble byttet ut hver tredje time for å holde det hele skarpt og rent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer