Adele

Avslører hemmeligheten bak den ikoniske looken

Dette er Adeles favoritt eyeliner.

SIGNATUR: Den vingende eyelineren er Adeles signaturstil. Foto: Simon Emmett
SIGNATUR: Den vingende eyelineren er Adeles signaturstil. Foto: Simon Emmett Vis mer
Publisert

Adele har fått massiv oppmerksomhet den siste tiden. Hun pryder også både britiske og amerikanske Vogue sine covere for novemberutgavene av motemagasinet, og i et stort intervju åpner hun opp om både skilsmissen, vektnedgangen og nyforelskelsen.

Bildene fra shooten har dessuten fått nettet til å gå av hengslene.

Avslører hemmeligheten bak den ikoniske looken

Og som om ikke det var nok avslører Adele nå hva som er hennes favoritt eyeliner.

Helt siden hun først stod på scenen med låta Hometown Glory i 2008 har nettopp eyelineren vært en av Adeles signaturer. Den har blitt forsøkt kopiert av kvinner over hele verden (undertegnende inkludert) riktignok med vekslende hell. For som Vogue skriver: «Det er ingen som gjør det helt som Adele». Nei, det er jo ikke det.

Men nå som katta er ute av sekken blir det i det minste litt enklere. For jakten på den perfekte vingede eyelineren er faktisk reell.

FAVORITT: Det er denne eyelineren fra Pat McGrath som er Adeles favoritt. FOTO: Produsenten
FAVORITT: Det er denne eyelineren fra Pat McGrath som er Adeles favoritt. FOTO: Produsenten Vis mer

I en 73 Questions-video med Vogue avslører den 33 år gamle superstjernen at det er makeup-artist Pat McGraths Perma Precicion Liquid Eyeliner som er favoritten.

Til Page Six forteller makeup-artist Michael Ashton, som har jobbet med Adele i 13 år, hvordan signaturstilen hennes først ble til:

– Jeg stakk innom for å trimme panneluggen hennes, og hun spurte om jeg kunne legge en kjapp eyeliner for henne før hun skulle ut for å møte noen venner. Eyelineren falt tydeligvis i smak, og resten er som det heter historie, sier han.

POPSTJERNE: Adele har alltid sverget til den vingede eyelineren. Her i 2017. FOTO: NTB
POPSTJERNE: Adele har alltid sverget til den vingede eyelineren. Her i 2017. FOTO: NTB Vis mer

Adele deler også noen flere skjønnhetshemmeligheter med Vogue. På spørsmål om hennes beste tips når det kommer til å bruke falske øyenvipper, sier hun: «Få noen til å gjøre det for deg». Hun kan også avsløre at hennes favoritt motetiår, ikke overraskende, er 1960-tallet.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer