Oslo Fahion Week

- Babymagen borte på bare sju uker

Ellen Arnstad (46) blant de første gjestene på åpningskvelden.

BABYMAGEN BORTE: Mote- og forlagsdronning Ellen Arnstad stilte på den røde løperen i kjole fra Iselin Engan, favorittjakken fra Isabel Marant og sko og veske fra Gucci. Jakken var det dyreste hun hadde på seg, og kostet 12 000 kroner. Foto: Per Ervland (alle foto)
BABYMAGEN BORTE: Mote- og forlagsdronning Ellen Arnstad stilte på den røde løperen i kjole fra Iselin Engan, favorittjakken fra Isabel Marant og sko og veske fra Gucci. Jakken var det dyreste hun hadde på seg, og kostet 12 000 kroner. Foto: Per Ervland (alle foto) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Mandag kveld gikk Oslo Fashion Week atter en gang av stabelen.Blant de første gjestene var selvsagt mote- og forlagsdronning Ellen Margrethe Arnstad (46). For bare sju uker sinde fødte Arnstad sitt tredje barn, datteren Gabrielle Margrethe.Datteren er oppkalt etter Gabrielle «Coco» Chanel og Ellen selv. Ellen har to gutter fra før av.- Babymagen forsvant av seg selv. Jeg har ikke hatt tid til å trene eller gjøre noe spesielt for det. Gabrielle er for liten til å være med på åpningen denne gangen, men du skal ikke se bort fra at hun debuterer til høsten, smiler Ellen til KK.no.Saken fortsetter under bildet.Følg med fortløpende på KK.no for bilder og oppdateringer. Sjekk også ut Siljes moteblogg, der vår moteredaktør Silje Pedersen deler sine opplevelser utover i uken. (Saken fortsetter under bildet)Oslo Fashion Week arrangeres to ganger i året, og er åpen for alle. Denne gangen er hovedarenaen på Arbeidersamfunnets plass 1, rett ved siden av Sentrum Scene i Oslo. Det offisielle etterfeststedet er Stratos.Se bilder av alle gjestene her (bildeserien oppdateres):

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer