Hud

Backstage på moteuka

Ingenting er mer hektisk enn livet bak scenen før en motevisning. Vi var tilstede og plukket opp ekspertenes trendtips for hud og hår. Se alle backstage-bildene i vår bildespesial.

Publisert
Sist oppdatert
Under Oslo Fashion Week snek vi oss inn bak scenen før visningene til Mette Møller, Merethe Taule, Rett & Slett og Alpaca Society - for å snoke i trendhemmelighetene. (Klikk på bildene for å se større og mer detaljert versjon)Rett & SlettMakeup-ansvarlig: Julie BotnenHåransvarlig: Renate Ringen/Adam&EvaStylist: Kristin SollidChristine DiBiagio og Trine Rødi Gjørtz er designerene bak Rett & Slett, og i år er kolleksjonen designet i samarbeid med Kristine Rødland Barlow. De har latt seg inspirere av den spanske filmskaperen Almodovar. De ønsket et feminint, dramatisk og vakkert uttrykk på makeup og hår. Resultatet ble blek porselenshud, mørke øyne og røde lepper. Håret ble satt opp i en stram svinekam i nakken, ansvarlig: Renate Ringen/Adam&Eva. Mette MøllerMakeup-ansvarlig: Caroline HestnesHåransvarlig: Bia Eggum/Adam&EvaMette Møllers kolleksjon er inspirert av filmen Kardinalen og overklassens forfall på 30-tallet. Valg av hår og makeup bærer preg av dette med en falmet overklasse-look, der sirlige bølger i håret er på vei til å falle sammen, og en dempet makeup med røde, klassiske lepper. Merete TauleMakeup-ansvarlig: Elin B. ThomassenHåransvarlig: Marita Rætta/Adam&EvaStylist: Elisabeth SnapperudMerete Taule valgte en en dempet makeup med fokus på øynene, og bølgete hår. For å oppnå bølgeeffekt i håret, brukes et sett av hårklyper som tvinger håret inn i korrekt form, slik bildet viser. Kolleksjonen er feminin, myk og fargerik og består av av mye strikk, og hun ønsket en klassisk look som harmonerte med klærne. Alpaca SocietyMakeup-ansvarlig: Marthe K. ValebesHåransvarlig: Bia Eggum/Adam& EvaVibeke Stølen Andrup er designeren bak merket Alpaca Society. Hun designer kun topper og alt i strikk. Hun rocket opp sine myke strikke plagg med en kul 60-talls, grunch aktig look på hår og makeup. For å komplettere looken, falt valget på sotete, mørke øyne, blek hud og bleke lepper kombinert med tung lugg. LES OGSÅ:
 • Derfor elsker vi Bruuns Bazaar
 • Designerduo debuterte på Oslo Fashion Week
 • Alt om Oslo Fashion Week på kk.no
 • Følg Oslo Fashion Week på henne.no
 • Se alle backstage-bildene:Klikk her for å gå videre i bildespesialenSe alle backstage-bildene:Klikk her for å gå videre i bildespesialen

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.