Bikini

Badetøy på budsjett

Strandsesongen er endelig her, og vi har funnet 11 budsjettvennlige bikinier og badedrakter som gjør deg til strandens fineste!

image: Badetøy på budsjett

ENKELT: Svart bikini med gulldetaljer fra Gina Tricot, kr 258. Svart og hvit bikini fra Zara, kr 358. Rød bikini fra H&M, kr 248. Foto: Produsentene.

De enkle, ensfargede eller minimalistiske bikiniene er en sikker vinner på både stranden og bassengkanten denne sesongen. Se etter bikinier med spennende farger eller små, men iøynefallende detaljer, eller gå for en sporty look med tofarget bikini som er helt fri for detaljer og enkel i snittene.

Les også: 11 festkjoler på budsjett

image: Badetøy på budsjett

STRIPER: Bikini med stripete overdel og ensfarget underdel fra H&M, kr 248. Stripete bikini fra Bik Bok, kr 278. Foto: Produsentene.

Maritime striper kommer tilbake til motebildet hver eneste sommersesong, og denne sommeren er intet unntak. Kjør en klassisk maritim stil med en blå- og hvitstripete bikini eller gjør trenden oppdatert ved å velge en overdel med svarte og hvite striper og ensfarget, svart underdel. 

Les også: Dette er sesongens heteste skotrender

image: Badetøy på budsjett

BADEDRAKT: Stripete badedrakt fra H&M, kr 199. Svart badedrakt med frynser fra Bik Bok, kr 399. Dyremønstret badedrakt fra H&M, kr 249. Svart badedrakt med mesh-detaljer fra Zara, kr 299. Foto: Produsentene.

Badedrakten er het som aldri før, og den brukes like gjerne på stranden som til hverdags stylet med bukser og en nett jakke. På badedraktfronten er trendene mange, alt fra det dyriske til det minimalistiske, sporty og maritime. Velg en enkel badedrakt når den skal styles i et antrekk.

Les også: 12 shortser vi vil bruke på fest

image: Badetøy på budsjett

MØNSTER: Rosa bikini fra Bik Bok, kr 228. Turkis bikini fra Zara, kr 358. Foto: Produsentene.

Mønstrede bikinier er mindre sentralt i motebildet i år enn tidligere år, selv om det fortsatt er populært med mønster på stranden. Her er det spesielt de blomstermønstrede bikiniene som er populære, gjerne med trekant-overdel og sterke farger.

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: