Badetøy

Badetøyet for deg med former

Vi viser deg hva som passer til din fasong.

FORTVIL IKKE: Lekkert badetøy finnes til alle! Bikinien i midten er fra Ellos: Topp, kr 179 og truse, kr 99. Foto: Linn Flammier
FORTVIL IKKE: Lekkert badetøy finnes til alle! Bikinien i midten er fra Ellos: Topp, kr 179 og truse, kr 99. Foto: Linn Flammier Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det å finne den rette bikinien til sin fasong er ikke alltid like lett.

Når man skal kjøpe bikini er det fort gjort å støte på problemer som for eksempel at trusestørrelsen ikke stemmer overrens med overdelen, og motsatt. Heldigvis er dette noe vi kan handle hver for seg! 

Men når man først skal legge ut på sommershoppingen, er det greit å vite hva du bør se etter! I denne ukens utgave av KK kan du lese om bademoten for din figur - men så er spørsmålet; hvilken fasong har du?

Vi gir deg tipsene slik at du finner rett badetøy til deg selv.

LES OGSÅ: Dette badetøyet vil vi ha nå!

Store pupper

Dersom du har store pupper bør du se etter overdeler som gir god støtte.  Bikinien må gjerne ha brede stropper og spiler. En halterneck fungerer også fint til en tung byste.  En bikini som er for liten vil derimot ikke hjelpe til med noe.

Overdeler med spiler gir en ekstra fin kløft til store pupper. Se etter bh-er med justerbare stropper for å kunne tilpasse passformen best mulig.

LES OGSÅ: Har du store bryster?

STORE PUPPER: Ukens KK viser deg massevis av bikinier for brystfagre kvinner! Foto: Linn Flammier
STORE PUPPER: Ukens KK viser deg massevis av bikinier for brystfagre kvinner! Foto: Linn Flammier Vis mer

Runde former

Har du runde former? Da bør du se etter bikinier med høy skjæring og høyt liv. Denne typen gir nemlig bena en forlenget effekt. Samtidig vil en truse med høyt liv forme nederste del av magen. En vattert overdel holder puppene på plass.

Ikke vær redd for å bruke mønster. Tropiske print og blomstermønster er kjempehot denne sommeren!

LES OGSÅ: Juks deg både brun og fresh

Stor rumpe

Velg en ensfarget bikiniunderdel med høy skjæring. Du bør unngå hipster eller shortstruser hvis du ønsker å skjule bakenden. Disse underdelene vil nemlig dra fokus mot dette området.

Mange tror en stor, dekkende truse vil være et smart valg her, men det er faktisk bedre å velge en helt vanlig bikiniunderdel.

FORMFULL: Mønster er hot i sommer, og det finnes et bredt utvalg i ukens KK! Foto: Linn Flammier
FORMFULL: Mønster er hot i sommer, og det finnes et bredt utvalg i ukens KK! Foto: Linn Flammier Vis mer

Skjule magen

Hvis du vil bruke bikini, men samtidig dekke litt av magen, velger du en bikinitruse med ekstra stram elastikk som går høyt i livet. Strategiske draperinger gir en slankende effekt.

En topp med brede stropper får skuldrene til å se smalere ut! Vil du dekke magen helt kan du velge en såkalt tankini (se bilde under) eller en badedrakt.

TANKINI: Hvis du vil skjule magen kan dette være løsningen. Foto: Per Ervland
TANKINI: Hvis du vil skjule magen kan dette være løsningen. Foto: Per Ervland Vis mer

 Denne saken er hentet fra KK 22, som er i salg nå!

Badetøyet for deg med former

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer