Badetøy

Badetøyet for deg med former

Vi viser deg hva som passer til din fasong.

FORTVIL IKKE: Lekkert badetøy finnes til alle! Bikinien i midten er fra Ellos: Topp, kr 179 og truse, kr 99. Foto: Linn Flammier
FORTVIL IKKE: Lekkert badetøy finnes til alle! Bikinien i midten er fra Ellos: Topp, kr 179 og truse, kr 99. Foto: Linn Flammier Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Det å finne den rette bikinien til sin fasong er ikke alltid like lett.

Når man skal kjøpe bikini er det fort gjort å støte på problemer som for eksempel at trusestørrelsen ikke stemmer overrens med overdelen, og motsatt. Heldigvis er dette noe vi kan handle hver for seg! 

Men når man først skal legge ut på sommershoppingen, er det greit å vite hva du bør se etter! I denne ukens utgave av KK kan du lese om bademoten for din figur - men så er spørsmålet; hvilken fasong har du?

Vi gir deg tipsene slik at du finner rett badetøy til deg selv.

LES OGSÅ: Dette badetøyet vil vi ha nå!

Store pupper

Dersom du har store pupper bør du se etter overdeler som gir god støtte.  Bikinien må gjerne ha brede stropper og spiler. En halterneck fungerer også fint til en tung byste.  En bikini som er for liten vil derimot ikke hjelpe til med noe.

Overdeler med spiler gir en ekstra fin kløft til store pupper. Se etter bh-er med justerbare stropper for å kunne tilpasse passformen best mulig.

LES OGSÅ: Har du store bryster?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer