KK.NOS DRØMMETØY TIL STRANDA: Redaksjonen har fellesfantasert oss fram til badetøyet som skal redde oss på stranda. Priser og merker finner du lenger nede i saken! Foto: Produsentene
KK.NOS DRØMMETØY TIL STRANDA: Redaksjonen har fellesfantasert oss fram til badetøyet som skal redde oss på stranda. Priser og merker finner du lenger nede i saken! Foto: Produsentene Vis mer

Badetøy

Badetøyet også du har råd til!

Med en av disse i veska er du garantert å se lekker ut på stranda, i parken eller i sommersola på svaberget. Her har redaksjonen plukket sine favoritter.

Feriestemningen har senket seg i KK.no-redaksjonen, og denne måneden ser vi frem til å nyte lange, late sommerdager (eller ettermiddager for de som fortsatt jobber) med massevis av sol (det er lov å drømme…) grilling og feriekos.

LES OGSÅ: Dette er redaksjonen i KK.no

Deilige detaljer

For å gjøre sommeren enda bedre, har vi fellesfantasert oss fram til drømmegarderoben. I en serie artikler gir vi deg våre favoritter innen kjoler, sko, accessoirer og badetøy.

I denne saken er det altså badetøy det hele dreier seg om. For vi vet jo alle hvor mye bedre man føler seg på stranda, eller i parken med en lekker, ny badedrakt eller bikini på kroppen.

Og det beste av alt, blant alle våre utplukkede favoritter, er du garantert å finne en også du har råd til!

LES OGSÅ: Den perfekte strandsminken

Her er badetøyet vi har mest lyst på akkurat nå:

 Foto: Produsentene
Foto: Produsentene Vis mer

Adéle Cappelen Blystads favoritter:PUDDERROSA FRA H&M:- Denne bikinien er bare fantastisk søt, og så så billig’a gitt!! Jeg liker spesielt godt de små pelikanene i motivet og denne bikinien kommer til å bli kjempelekker etter hvert som brunfargen (forhåpentligvis) utvikler seg. Toppen er også knallfin å bruke under en gjennomsiktig chiffonbluse.
Pris: 99 kroner for underdel og 129 kroner for overdel.

TURKIS FRA ASOS.COM: - Jeg elsker, elsker, elsker turkist om sommeren – det er så utrolig fint når du er brun. Denne bikinien er enkel, men samtidig søt og lekker. Den er heller ikke rådyr – så du kan bytte den ut neste sesong om du går lei. I tillegg kan du ta på/av stroppene – slik at du unngår stroppeskille – fantastico!
Pris: cirka 134 kroner for underdel og cirka 143 kroner for overdel.

LES OGSÅ: Badetøy for deg med fyldige former

 Foto: Produsentene
Foto: Produsentene Vis mer

Cecilie Legangers favoritter:ORANSJE FRA BIK BOK: - Akkurat denne sommeren elsker jeg oransje. En utrolig frisk farge når jeg forhåpentligvis er litt brun. Denne bikinien er klassisk og elegant, med et hint av 50-tallet. Overdelen er dessuten perfekt å bruke til en dongerishorts.
Pris: 100 kroner

MØRKELILLA FRA LINDEX: - Ingenting slår en halterneck-bikini med pyntebelte. Den mørkelilla fargen er lekker, og gjør at jeg føler meg velkledd. Ikke minst er den fin til gullsmykker, som jeg er helt avhengig av. Smykker på stranden er undervurdert.
Pris: 260 kroner

LES OGSÅ: Slik får du fine strandpupper

 Foto: Produsentene
Foto: Produsentene Vis mer

Linda Stølens favoritter:50-TALLS FRA KAPPAHL: - Denne er helt utrolig stilig! Litt 50-tallspreg på denne badedrakten, uten at det tipper over. Fint med innlegg i bh-skålen for oss som ikke er så velutrustede fra naturens side.
Pris: 300 kroner

PRIKKETE FRA CUBUS: - Sommerens aller, aller søteste bikini! Når jeg ser denne får jeg bare lyst på jordbær. I love!
Pris: 149 kroner for overdel, 99 kroner for underdel.

LES OGSÅ: Slik blir du kvitt bikiniskillet

 Foto: Produsentene
Foto: Produsentene Vis mer

Tone Ra Pedersens favoritter:TWO-PICE FRA BLESS/WEEKDAY : - Denne er så genial. Nudefarget two-piece fra designerduoen Bless sitt samarbeid med Weekday, som du gjør om fra badedrakt til bikini på null komma niks. Perfekt til late dager på stranden eller i parken. Bruk den som body til et maxiskjørt, brett ned livet på trusen når du skal sole deg og du har en bikini.
Pris: 600 kroner

STRIPETE FRA PIECES: - Kler du varme farger, kommer denne bikinien til å bli helt nydelig til solbrun hud. Liker også at overdelen enkelt kan gjøres om til stroppeløs og at trusen ikke er av den minste sorten.
Pris: 99 kroner for overdel, 129 kroner for underdel

LES OGSÅ: Bikiniene som yter rumpa rettferdighet

 Foto: Produsentene
Foto: Produsentene Vis mer

Tone Ruud Engens favoritter:MARITIMT FRA CUBUS: - Hvor kan det passe bedre å bruke maritime farger og mønster enn på stranden? Denne bikinien er fra Cubus og er utrolig billig. Da er det ikke noe problem å gå til innkjøp av mange forskjellige bikiner i sommer.
Pris: 229 kroner

DETALJERT FRA BIK BOK: - Smykker på stranden er ekstremt fint, men i realiteten blir de fort ødelagt og lager gjerne skiller. Derfor velger jeg heller en bikini som kommer med stilige detaljer fra før.
Pris: 99 kroner

LES OGSÅ: Sommerens fineste badetøy

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: