Bryllup

Bærer en formue på fingeren

Nå skal forlovelsesringen være ekstra stor - hvert fall i Hollywood.

FORLOVELSESBLING: Sjekk ringene Hollywood-stjernene fikk da de ble fridd til. Hele bildeserien finner du nederst i saken! Foto: All Over Press
FORLOVELSESBLING: Sjekk ringene Hollywood-stjernene fikk da de ble fridd til. Hele bildeserien finner du nederst i saken! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jo da, det er litt forskjell på oss hverdagsfolk og stjernene i Hollywood. Og det er ikke bare de personlige trenerne, kokkene, stylistene, frisørene, hushjelpene, barnevaktene og sjåførene (ja, her kan vi fortsette i det uendelige...) det er snakk om da.

«Less is more» har for lengst blitt byttet ut med «bigger is better» i filmbyen, og det gjelder smykker, så vel som hus, biler og båter.

Som KK.no tidligere har skrevet, har store forlovelsesringer lenge vært en tydelig trend blant kjendiseliten i Hollywood.  Og da snakker vi ringer av en slik størrelse at de nesten ikke kan bæres på fingeren.

LES OGSÅ: Slik finner du drømmebrudekjolen

11 millioner kroners ring

Jennifer Anistons ernome «dikkamant» fra skuespillerkjæresten Justin Therox er blant kjærlighetssymbolene som er langt fra diskré.

Og hvem kan vel glemme den gigantiske rosa diamanten Jennifer Lopez fikk av Ben Affleck den gang de fortsatt var sammen?

Den villeste av alle ringene, er det imidlertid Kim Kardashians eksforlovede Kris Humphries som har stått for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer