Bafta Awards 2016

BAFTA AWARDS 2016: ALLE stjernene var velkledde under prisutdelingen

Wow! Disse damene imponerer oss stort.

BAFTA AWARDS 2016: Julianne Moore blir fotografert av et hav av fotografer under prisutdelingen i London i natt. Se alle de fantastiske antrekkene fra BAFTA Awards lengre ned i saken. Foto: Pa Photos
BAFTA AWARDS 2016: Julianne Moore blir fotografert av et hav av fotografer under prisutdelingen i London i natt. Se alle de fantastiske antrekkene fra BAFTA Awards lengre ned i saken. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var duket for glitter, glamour og en god dose utringninger da verdens største kjendiser natt til mandag samlet seg i London for årets BAFTA Awards (The British Academy of Film and Television Arts). Fra januar har det nesten ukentlig vært tettpakket med prisutdelinger, og vi begynner å se hvilke stjerner som har bemerket seg i film dette året. Alicia Vikander (27), Saoirse Ronan (21), Rooney Mara (30), Cate Blanchett (46) og Kate Winslet (40) har alle vært nominert ved tidligere utdelinger dette året, og BAFTA Awards var intet unntak.

Men, alle disse damene har også bemerket seg på den røde løperen, og vi har derfor veldig spente på hva de kom til å ha på seg på kveldens røde løper. Ofte er det både utringninger og høye splitter som for oppmerksomheten fra en slik utdeling, og det er som regel alltid en verst- og best kledd liste. Men denne gang var det heller mengden av ufattelig vakre kjoler som vakte oppsikt. Både jeg og resten av motereporterne i KK.no er imponerte over hvor mange flotte antrekk det var på den røde løperen under årets BAFTA Awards. 

Alle damene nevnt ovenfor har fått mye skryt fra verdens største motemagasiner nesten hver eneste gang de har satt designerhælen på den røde løperen. Og nå som vi stadig nærmer oss Oscar-utdelingen er vi veldig spent på om årets nominerte velger noe rett fra catwalken, ettersom New York Fashion Week nettopp har begynt! Men først må vi ta en titt på hva stjernene hadde på seg i London i natt.

Se alle de fantastiske kjolene fra nattens BAFTA Awards under annonsen. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer