Balenciaga crocs:

Balenciaga presenterte Crocs-samarbeid i Paris

Du har nok ikke sett lignende før!

BALENCIAGA X CROCS: Motegiganten viste frem den siste kolleksjonen kombinert med crocs-sko! Mon tro dette faller i smak hos motebloggerne? Foto: NTB Scanpix
BALENCIAGA X CROCS: Motegiganten viste frem den siste kolleksjonen kombinert med crocs-sko! Mon tro dette faller i smak hos motebloggerne? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paris Fashion Week er blant det vi gleder oss mest til i løpet av motehøsten. Her skal store navn som Saint Laurent, Chanel og Balenciaga vise frem sine nyeste kolleksjoner, og ofte liker de å overraske. Noe sistnevnte nettopp gjorde da designer Demna Gvasalia sendte ned Balenciaga-modellene sine iført «crocs» i plattform-versjon.

Skoene, som mange av oss har et elsk/hat-forhold til, har skapt overskrifter verden over. Litt på samme måte som da Gvasalia presenterte en stor bag som var svært lik Ikeas «Frakta»-pose. Designeren er kjent for å eksperimentere og har blant annet også laget t-skjorter med logoen til budfirmaet DHL for merket Vetements, som han grunnla i 2009.

Disse produktene har fått noen elleville prislapper til tross for at de er basert på nokså prisvennlige produkter. Så selv om et par «vanlige» crocs vil koste deg litt over 300 kroner, skal du ikke se bort ifra at plattform-variantene til Balenciaga kommer til å koste langt mer enn det!

LES OGSÅ: Produktene som er blitt laget etter Balenciagas Ikea-kopiering

BALENCIAGA SS18: Legg merke til skoene! Foto: Scanpix
BALENCIAGA SS18: Legg merke til skoene! Foto: Scanpix Vis mer

Men dette er faktisk ikke første gangen en stor designer har tatt i bruk skoene under moteukene. Vi trodde virkelig ikke våre egne øyne da vi så hva slags sko designer Christopher Kane hadde valgt å sette på modellene sine da han presenterte kolleksjonen sin for våren 2017. Selv om sko-valget ikke falt i god jord hos oss, er det tydelig at verdens største designere mener dette er noe du bør gå med. Beklager Christopher Kane og Demna Gvasalia - det skjer nok ikke her i gården.

Selv om dette ikke er sko vi kommer til å investere i umiddelbart, er folk ganske så uenige på Twitter om dette er «hot or not». Hva mener du?

LES OGSÅ: Den superhotte høsttrenden du kan stjele fra bestefars klesskap

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer