Bottega Veneta

Ballett-inspirert hos Bottega Veneta

Bottega Veneta følger den sporty trenden, men på en feminin og delikat måte.

Ballett-inspirert hos Bottega Veneta
Publisert
Sist oppdatert

Tomas Maier, den kreative lederen hos motehuset Bottega Veneta går mot strømmen blant konkurrerende motehus. Han hater den sporty brukstrenden som regjerer i motebildet om dagen.

 - "Grusomme spandex-antrekk", kalte han det backstage i Milano før Bottega Venetas visning for den kommende våren og sommeren.

Se hele visningen nederst i saken

BALLETT: Modellene så ut som ballettdansere på vei til trening i første del av Bottega Venetas visning for våren og sommeren 2015. Foto: All Over.

Likevel omfavner motehuset det sporty, men på en mer elegant og feminin måte. Bottega Veneta lar seg inspirere av ballett og ballettdanserinners treningsantrekk. Vi ser tights, bodyer, og tanktopper i behagelige, delikate stoffer og bleke, nøytrale farger, kombinert med avslappet og oversized strikk kastet lett over skuldrene.

MODERNE RERTO: En følelse av 50-tallsmote gjort moderne og oppdatert i form av paljetter og stoffbruk ga kolleksjonen en nostalgisk, men trendy look. Foto: All Over.

I tillegg til ballettinspirerte kreasjoner viste Bottega Veneta en bred kolleksjon, hvor også dobbeltspendte dresser, lekre kjoler og denim fikk sin plass på catwalken. Skjørtelengdene, snittene og silhuettene tar oss med tilbake til 50-tallet, men utførelsene gjort med paljetter, denim og skinn gir kolleksjonen likevel et moderne preg og gjør kolleksjonen både tidstriktig og trendy. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer