Crop Top

Bar mage er en av årets heteste trender

Charlotte Thorstvedt er en av de stilige jentene som viser hud i høst.

Bar mage er en av årets heteste trender
Publisert
Sist oppdatert

Ja, noe har vært i gjære lenge. Magetoppene har ligget og ulmet, ventet på sitt comeback. Den ble erklært som en trend, nok en gang, i vår, men tok ikke helt spranget ut i å bli en landeplage som den var da Spice Girls regjerte på 90-tallet.

Men skal vi tro diverse kjendiskvinner og motehus er det bare å gå for bar mage fremover.

- Vi fikk et gjensyn med magekorte topper og bustiers etter Prada og Marc Jacobs' vår- og sommerkolleksjoner. Noen trodde kanskje dette var et blaff av en minitrend, men i vinter vil vi se mer hud – og det fortsetter til neste sommer, sier sjefredaktør i STYLEmag, Celine I. Aagaard.

Bar mage er en av årets heteste trender

MAGEKORT: Celine I. Aagaard i magekort topp og blazer, her sammen med KKs moteredaktør Silje Pedersen. Foto: Privat

Styling Veien er kort mellom fin og flopp, så stylingen er viktig for å få et moderne uttrykk.

- Det kan være tacky om man styler denne trenden feil. Bar mage og skinny jeans, eller bar mage og lårkort skjørt kan gi feil assosiasjoner. Stilen i dag er mer elegant enn den vi så på 80- og 90-tallet. Med en lang blazer, et pencilskjørt eller en oversized skinnbukse derimot synes jeg at det er veldig kult.

Programleder Charlotte Thorstvedt stylet en ermeløs pologenser med et enkelt, a-formet skjørt da hun var DJ på pre-lanseringen av Anna Dello Russos kolleksjon for H&M.

Aagaard synes Charlotte Thorstvedt tar i bruk trenden på en god måte.

- Charlotte så fantastisk ut da hun var dj under H&M-lanseringen av Anna Dello Russo for H&M.  Hun balanserer denne trenden fint, uten at det blir for mye.

Bar mage er en av årets heteste trender

GLIPE: Charlotte Thorstvedt i sort skjørt og magekort topp med polohals. Foto: Celine I. Aagaard

Neste vår Da Chanel viste sin kolleksjon for neste vår, var det med sterk fokus på midjen, gjerne med topper med utsnitt der en stripe hud kom til syne. Balmain dro den lenger, og viste gjennomgående mye bar mage for sin vår- og sommerkolleksjon for 2013.

Stilikoner som Hanneli Mustaparta har villig vekk vist hud i løpet av moteukene de siste månedene, og castingagent Natalie Joos og Anna Dello Russo har også eksponert magen.

STYLEmags redaktør er selv fan av trenden, og tenker å bringe den med seg inn i vintermånedene, selv om det blir kaldere i været. Hun har nemlig svaret på hvordan magetoppen blir et høstvennlig plagg: en kort pologenser laget av en norsk designer.

- Den norske designeren Christina Ledang har skapt gensere med høy hals som stopper ved midjen for sin vinterkolleksjon, sier hun.

Bar mage er en av årets heteste trender

SORT: Da Celine I. Aagaard var på pre-shopping for Anna Dello Russo-kolleksjonen, var det i magekort pologenser fra Christina Ledang. Foto: Privat

 

Bar mage er en av årets heteste trender

BAR MAGE: Stilikon Hanneli Mustaparta i et av sine mange antrekk med bar mage. Foto: Getty Images

Bar mage er en av årets heteste trender

CHANEL: Chanel ønsker å se et hint av kvinners mage, også neste vår. Foto: Getty Images

Bar mage er en av årets heteste trender

DAGMAR: Bruk luksuriøse materialer, knelange skjørt eller løse bukser til en magekort topp. Dette er fra Dagmars vårkolleksjon for 2012. Foto: Getty Images

Bar mage er en av årets heteste trender

STRANDDAG: Natalie Joos i et antrekk verdig en dag på stranden. Foto: Getty Images

Bar mage er en av årets heteste trender

ANNA: Moteredaktør Anna Dello Russo i sort og oransje. Foto: Getty Images

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer