I EGET DESIGN: Victoria Beckham ankom William og Kates bryllup i en selvdesignet mørkeblå kjole og hatt fra Philip Treacy. Ektemannen David Beckham hadde på seg mørk Ralph Lauren-dress, men hadde satt OBE-medaljen sin på feil side.  Foto: All Over Press
I EGET DESIGN: Victoria Beckham ankom William og Kates bryllup i en selvdesignet mørkeblå kjole og hatt fra Philip Treacy. Ektemannen David Beckham hadde på seg mørk Ralph Lauren-dress, men hadde satt OBE-medaljen sin på feil side. Foto: All Over PressVis mer

William Og Kate

Bar selvdesignet kjole i det kongelige bryllupet

Gravide Victoria Beckham strålte blant kjendisgjestene, mens ektemannen bommet med medaljen.

Det er tiårets største kongelige begivenhet i Storbritannia, og ikke bare for brud Kate Middleton og brudgdom prins William, som gifter seg i Westminster Abbey i London i dag.

Nærmere 1900 gjester er invitert til den glamorøse bryllupsfeiringen, og langt fra bare Middletons valg av antrekk som har stått i fokus.

I tillegg til kongelige fra hele Europa, familiemedlemmer og venner er også en rekke kjendiser invitert i William og Kates bryllup, deriblant designer og tidligere Spice Girls-medlem Victoria Beckham og fotballstjerneektemannen David Beckham.

Og høygravide Victoria, som har fått mye skryt for sin egen kleskolleksjon, var selvsagt blant kjendiskvinnene som stod i fokus under fredagens store begivenhet.

Se alle antrekkene til bryllupsgjestene i KK.nos motetjeneste Trendtoppen. (Oppdateres fortløpende).

I eget design

37-åringen, som til vanlig er bosatt med familien i USA, og ektemannen David var blant de første som ankom Westminster Abbey til vielsen fredag formiddag. Og Victoria bar, lite overraskende, en kjole signert sitt eget navn, skriver Daily Mail (ekstern lenke).

Den mørkeblå kortermede kjolen, som satt løst rundt Victorias gravide figur, er fra hennes egen høst/vinter 2011-kolleksjon, og accessoirene til fotballfruen skal ha vært nøye planlagt.

37-åringen bar også en lekker hatt fra irske Philip Treacy, designeren som også stod bak Camilla Parker Bowles bryllupshatt, samt nydelige spesialdesignede Christian Louboutin-pumps på føttene.

Bommet med medaljen

Også ektemann David Beckham var elegant antrukket i en svært smakfull spesialsydd morgendress fra Ralph Lauren Purple Label, med krokodilleskinn-sko og mansjettknapper i sølv med logo av eget navn.

Fotballstjernen, som spiller for LA Galaxy, hadde selvfølgelig på seg sin Order of the British Empire-medalje (som ble utdelt til ham av dronning Elizabeth i 2003) på jakken. Men ifølge Sky News (ekstern lenke), hadde David bommet, og tatt medaljen på høyre og ikke venstre side, som regnes som korrekt.

Se flere bilder av Victorias antrekk nedenfor:


I EGET DESIGN: Victoria Beckham ankom William og Kates bryllup i en selvdesignet mørkeblå kjole og hatt fra Philip Treacy. Ektemannen David Beckham hadde på seg mørk Ralph Lauren-dress, men hadde satt OBE-medaljen sin på feil side. Foto: All Over Press
SMILTE: David Beckham smiler og ler med de andre gjestene i sin elegante Ralph Lauren dress. Foto: All Over Press
VAKKERT PAR: Superstjernene venter sitt fjerde barn - en liten pike. Foto: All Over Press
MØRK SMINKE: Victoria hadde mørk øyesminke som fremhevet antrekket. Foto: All Over Press
LOUBOUTINS: Spice Girls-stjernen bar spesialdesignede Christian Louboutin-sko. Foto: All Over Press
FEIL SIDE: Ifølge Sky News bar David Beckham sin OBE-medalje på feil side. Medaljen skal egentlig sitte på venstre side. Foto: All Over Press

Flere kjendiser

Andre kjendisgjester som skred ned den elegante røde løperen på vei inn i kirken, som var pyntet med trær, var skuespiller og komiker Rowan Atkinson, som kom i dress og flosshatt.

Tidligere tv-stjerne og guddatter av brudgommens far, prins Charles, Tara Palmer-Tompkinson var også blant kjendisene som var invitert i bryllupet, og ankom Westminster Abbey i en knall blå kjole og matchende hatt.

Den australske OL-helten og svømmeren Ian Thorpe hadde på seg en mørk grå dress med lysegrå vest, mens popstjernen Joss Stone ankom kirken i rød lårkort kjole, matchende jakke og pumps, samt nude hatt med blomsterdetaljer.

Popstjernen Sir Elton John og partner David Furnish er også selvskrevne gjester under feiringen, og ankom kirken i elegante dresser. Sir Elton hadde også på seg et lekkert lilla slips.

Andre kjendisgjester på gjestelisten:

Filmregissør Guy Ritchie
Motefotograf Mario Testino
Rugbystjerne Martyn Williams
Rugbystjerne Gareth Thomas
Den australske svømmeren og OL-helten Ian Thorpe
Tidligere fotballstjerne Trevor Brooking
Williams kusine Zara Phillips og rugbyforloveden Mike Tindall

KK.no oppdaterer bryllupssakene fortløpende

I BLÅTT: Prins Charles' guddatter, Tara Palmer-Tompkinson i knallblått og oppsiktsvekkende hatt.  Foto: All Over Press
I BLÅTT: Prins Charles' guddatter, Tara Palmer-Tompkinson i knallblått og oppsiktsvekkende hatt. Foto: All Over Press Vis mer
SVØMMESTJERNE: OL-vinner Ian Thorpe i mørk grå dress og vest.  Foto: All Over Press
SVØMMESTJERNE: OL-vinner Ian Thorpe i mørk grå dress og vest. Foto: All Over Press Vis mer
REGISSØREN: Filmregissør og eksmannen til Madonna, Guy Ritchie, er en av gjestene i bryllupet.  Foto: All Over Press
REGISSØREN: Filmregissør og eksmannen til Madonna, Guy Ritchie, er en av gjestene i bryllupet. Foto: All Over Press Vis mer

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: