Fin

- Bare 1 av 10 kler dette

Det skal mye til for å bli fin i disse kjolene, selv for Oscar-stjernene.

LEKKERT?: Fra venstre Whoppi Goldberg, Sophia Loren, Naomi Watts og Katie Joel.
LEKKERT?: Fra venstre Whoppi Goldberg, Sophia Loren, Naomi Watts og Katie Joel. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Søndag gikk den 81. Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles, og som vanlig flommet det over av gallakjoler på den røde løperen.Men til tross for at stylister og designere har stått på i flere måneder for at alt skal bli perfekt, var det mye ulekkert å se denne gangen.Ikke at det var noe som var i nærheten av tidenes verste, svanekjolen til den islandske popstjernen Bjørk, men det var neimen ikke langt i fra. En fattig trøst er at vi slipper å se dem igjen, da stjernene aldri bruker en Oscar-kjole to ganger.Se bildene av kjolene lenger ned i artikkelen.

En haug med havfruer

Stilen som gikk igjen var som tatt rett ut av «Den lille havfrue». Her gikk det i kjoler som så ut som om de var dyppet i fiskeskjell, og åletrange varianter med flagrende skjørter i gyllen 70-tallsgardinstoff. Skuespiller Naomi Watts hadde for eksempel på seg en skittengyllen kreasjon som var som dratt gjennom tangen og fjæra. Brystpartiet gjorde henne dessuten ingen tjenester.

Strevsomt snitt

Problemet med en såkalt havfruekjole er at det skal mye til for å bli lekker i den. - Havfrue-snitt er sjelden fint. En av ti kler denne kjolen, forklarer Henne.nos moteekspert Kjersti Staarvik. - De kan være flotte for rette guttefigurer, men for kvinnelige hofter er de ellers svært lite flatterende, legger hun til.

Bløtkaker og jungelbrøl

Utenom havfruene var det også mange andre kjoler som ikke kledde stjernene optimalt. Sophia Loren hadde blant annet på seg en sennepsgul prinsessekjole fra Armani Privé som ble litt for blass og voldsom for henne.Supermodell Heidi Klum så også veldig tynn ut i sin knallrøde silkevariant fra Roland Mouret. Men verst av alt var kanskje den dyriske flagrende og formløse kjolen til Whoppi Goldberg.

Sjekk ut kjolene her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer