Klær

Beckham skriver motebibel

Til tross for at hun aldri har lest en bok, skal Victoria Beckham skrive beautybibel og avsløre alle sine hemmeligheter innen mote og skjønnhet.

Beckham skriver motebibel
Publisert
Sist oppdatert
Den überstylede poshdama er kjent for sine rådyre vaner og har tydeligvis aldri blitt kjent med begrepet less is more. Victoria Beckham elsker å stæsje seg og vise seg fram i eksklusive klesmerker som Roberto Cavalli og Chanel. Nå skal hun skrive bok der hun avslører sine skjønnhetstips.

Sammen med The Guardian-journalisten Hadley Freeman har hun intervjuet sine favorittdesignere og supplert med egne hemmeligheter innen mote og velvære.
- Jeg har jobbet med boka i seks måneder og jeg er veldig spent på dette prosjektet, sier Posh til The Mirror.

Om hun selv skriver så mye selv, blir vel en annen sak. Posh har innrømmet at hun aldri har lest en bok. Det er uvisst når bibelen med tittelen That Extra Half an Inch kommer i bokhandleren, men det er sikkert noe å glede seg til for enhver moteinteressert.Victoria Beckhma sammen med designeren Roberto Cavalli.
Victoria Beckhma sammen med designeren Roberto Cavalli. Vis mer
Victoria i blyantlinjert skjørt. Hot hot heat.
Victoria i blyantlinjert skjørt. Hot hot heat. Vis mer
Posh med Karl Lagerfeld. Sjefen over alle sjefer.
Posh med Karl Lagerfeld. Sjefen over alle sjefer. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer