Victoria's Secret

Bella Hadid (20) blir med i Victoria's Secret Fashion Show

I tillegg slipper undertøysmerket nok en nyhet!

BELLA HADID TIL VICTORIA'S SECRET: 20-åringen blir med søsteren sin Gigi (21) og venninnen Kendall Jenner (20) på den spektakulære undertøysvisningen. Foto: Splash News
BELLA HADID TIL VICTORIA'S SECRET: 20-åringen blir med søsteren sin Gigi (21) og venninnen Kendall Jenner (20) på den spektakulære undertøysvisningen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart er de i gang igjen: Victoria's Secret Fashion Show spilles inn i november, og vi er like gira som tidligere. Vi ELSKER den visningen. År etter år topper undertøysmerket seg selv med de mest ekstravagante visningene som inneholder effekter fra en annen verden og de hotteste artistene akkurat nå. Tidligere har Rihanna, Taylor Swift (som for øvrig feirer 10 år siden første album kom ut), Maroon 5, Usher, The Weeknd og Justin Bieber opptrådt. Det hele er bare en gigantisk fest, og modellene som er med har blitt noen av verdens største kjendiser etter å ha blitt en del av staben med engler.

Modellene kalles nemlig for Victoria's Secret Angels og går ofte med vinger på catwalken. Og det som også er litt spesielt, er at det velges ut visse modeller som gjerne har en litt høyere «status» enn resten. Det er gjerne de som har vært med lengst. Blant dem er Candice Swanepoel (28), Behati Prinsloo (27), Adriana Lima (35), Alessandra Ambrosio (35) og Lily Aldridge (30). Ettersom Gigi Hadid (21) og Kendall Jenner (20) var blant fjorårets hotteste navn, ventet vi spent på nyheten om at de to skulle få muligheten til å være med Victoria's Secret - og det gjorde dem. I fjor spaserte bestevenninnene ned catwalken, og de passet rett inn. Men det etterlot oss kun med ett spørsmål: Når skal lillesøster Bella Hadid få bli med? Svaret kom denne uken: I år vil Bella Hadid gå Victoria's Secret Fashion Show.

LES OGSÅ: Karlie Kloss (22) og Doutzen Kroes (30) slutter som engler

Congrats to @bellahadid & ALL the models who are going to PARIS for the #VSFashionShow!! Be sure to watch Dec. 5. #VSFSParis16

En video publisert av Victoria's Secret (@victoriassecret)

Slapp enda en nyhet

Vanligvis holder undertøysmerket de spektakulære visningene sine i New York - hvor det hele startet. Men, for to år siden overrasket de alle da de slapp nyheten om at showet skulle flyttes til London. Dette varte kun ett år, for året etter (altså i fjor) var de tilbake i NYC. Det ble også gjort et poeng av at de «returnerer hjem», så vi ble derfor svært overrasket da de nylig avslørte at årets visning vil bli holdt i Paris! Men selv om visningen vil bli holdt hakket nærmere oss, ryktes det at du må betale svimlende summer for å delta - hvis du i det hele tatt klarer å få tak i en billett. 

REPRESENTERER SKANDINAVIA: Svenske Elsa Hosk og danske Josephine Skriver. Foto: Scanpix
REPRESENTERER SKANDINAVIA: Svenske Elsa Hosk og danske Josephine Skriver. Foto: Scanpix Vis mer

Kjendisene flokker seg nemlig til moteshowet for å se det hele. Og det antar vi er ganske stort for to jenter fra Sverige og Danmark. Ja, det stemmer. Danske Josephine Skriver og svenske Elsa Hosk er nemlig blant jentene som har gjort det svært godt som Victoria's Secret-engler. Du skal ikke se bort ifra at disse to snart får på seg noen av de største vingene under showet. Det som også er utrolig kult, er at Skriver er åpen om oppveskten sin i Danmark. En oppvekst som ikke har vært så vanlig (les hele historien her). 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer