Victoria's Secret

Bella Hadid (20) blir med i Victoria's Secret Fashion Show

I tillegg slipper undertøysmerket nok en nyhet!

BELLA HADID TIL VICTORIA'S SECRET: 20-åringen blir med søsteren sin Gigi (21) og venninnen Kendall Jenner (20) på den spektakulære undertøysvisningen. Foto: Splash News
BELLA HADID TIL VICTORIA'S SECRET: 20-åringen blir med søsteren sin Gigi (21) og venninnen Kendall Jenner (20) på den spektakulære undertøysvisningen. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Snart er de i gang igjen: Victoria's Secret Fashion Show spilles inn i november, og vi er like gira som tidligere. Vi ELSKER den visningen. År etter år topper undertøysmerket seg selv med de mest ekstravagante visningene som inneholder effekter fra en annen verden og de hotteste artistene akkurat nå. Tidligere har Rihanna, Taylor Swift (som for øvrig feirer 10 år siden første album kom ut), Maroon 5, Usher, The Weeknd og Justin Bieber opptrådt. Det hele er bare en gigantisk fest, og modellene som er med har blitt noen av verdens største kjendiser etter å ha blitt en del av staben med engler.

Modellene kalles nemlig for Victoria's Secret Angels og går ofte med vinger på catwalken. Og det som også er litt spesielt, er at det velges ut visse modeller som gjerne har en litt høyere «status» enn resten. Det er gjerne de som har vært med lengst. Blant dem er Candice Swanepoel (28), Behati Prinsloo (27), Adriana Lima (35), Alessandra Ambrosio (35) og Lily Aldridge (30). Ettersom Gigi Hadid (21) og Kendall Jenner (20) var blant fjorårets hotteste navn, ventet vi spent på nyheten om at de to skulle få muligheten til å være med Victoria's Secret - og det gjorde dem. I fjor spaserte bestevenninnene ned catwalken, og de passet rett inn. Men det etterlot oss kun med ett spørsmål: Når skal lillesøster Bella Hadid få bli med? Svaret kom denne uken: I år vil Bella Hadid gå Victoria's Secret Fashion Show.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

KK Pluss

Les interessante saker om relasjoner, sterke mennesker og spennende reportasjer

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer