Vekker oppsikt i Paris:

Bella Hadid omfavner trender fra 90-tallet

Modellen sendte oss rett tilbake til tiåret med både sveis og sminke.

BELLA HADID: Ikke bare er Bella Hadid en av verdens mest kjente modeller, hun er også stor på Instagram! Nå har hun delt et bilde på bildedelingstjenesten som får masse oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix
BELLA HADID: Ikke bare er Bella Hadid en av verdens mest kjente modeller, hun er også stor på Instagram! Nå har hun delt et bilde på bildedelingstjenesten som får masse oppmerksomhet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Joggedresser, bøttehatter, tjukke strikker og kjettinger. Listen kan fortsette i lang, lang tid, men dette er bare noen av tingene som beviser at 90-tallet har dominert motebildet i lang tid nå.

På Instagram legger stjernene stadig vekk ut bilder iført antrekk inspirert av tiåret, men nå er det skjønnhetstrendene fra 90-tallet som står i fokus.

Året 2020 startet med en rekke gjeve prisutdelinger. Blant dem var SAG Awards. Kjente navn som Jennifer Lopez (50) og Margot Robbie (29) hadde tatt turen, og begge gikk for samme frisyre denne kvelden!

SAG AWARDS: Jennifer Lopez. Foto: NTB Scanpix
SAG AWARDS: Jennifer Lopez. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den oppsatte frisyren som rammes inn med hår på hver sin side av ansiktet drar flere i KK-redaksjonen rett tilbake til 90-tallet. Etter å ha tatt en liten runde på sosiale medier så vi at flere stjerner har valgt å ta i bruk denne trenden.

Ashley Graham (32), Ariana Grande (26), Dua Lipa (24) og Kendall Jenner (24) er bare noen av dem. Men det er en stor stjerne som ikke er redd for å omfavne noen mer tvilsomme trender fra 90-tallet.

Saken fortsetter under bildet.

Selv om vi ikke trodde at denne hårfrisyren skulle komme tilbake med det første, synes vi at stjernene kler den når vi ser dem på den røde løperen.

Men er vi klare for å finne frem den brune leppepennen?

I 2017 presenterte Moschino en kolleksjon for våren 2018 hvor nettopp denne sminken sto i fokus. Vi har ikke sett mye til de brune leppepennene siden, men kanskje er det Bella Hadid (23) som skal til for å få den tilbake?

Bella Hadid omfavner trender fra 90-tallet

Hun er nemlig i Paris for øyeblikket, og har som svært mange andre pakket med seg en rekke spennende og oppsiktsvekkende antrekk. Et av disse antrekkene hadde hun nylig på seg, men vi la heller merke til håret og sminken til den 20 år gamle modellstjernen.

OMFAVNER 90-TALLET: Bella Hadid er ikke redd for å teste ut trender fra mote- og skjønnhetsverdenen. Nå får den brune liplineren prøvd seg under moteuken i Paris! Foto: Skjermdump fra Instagram
OMFAVNER 90-TALLET: Bella Hadid er ikke redd for å teste ut trender fra mote- og skjønnhetsverdenen. Nå får den brune liplineren prøvd seg under moteuken i Paris! Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Ikke bare tok hun i bruk hårtrenden vi har vært inne på, men leppene var innrammet i en brun farge og øyesminken var markert og i en sotet variant - noe vi også så mye av på 90-tallet.

Mon tro Bella har latt seg inspirere av Moschino-visningen hun var en del av i 2017? Hva tror du? Er den brune liplineren hot igjen?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer