Belte

Beltene som gir antrekket det lille ekstra

Vi simpelthen bare elsker disse!

BELTER MED DET LILLE EKSTRA: La deg inspirere av streetstyle-stjerne Candela Novembre (til høyre) og gå for et belte litt utenom de vanlige sorte og brune. Foto: Scanpix, Produsenten, Mytheresa.com, Asos.com
BELTER MED DET LILLE EKSTRA: La deg inspirere av streetstyle-stjerne Candela Novembre (til høyre) og gå for et belte litt utenom de vanlige sorte og brune. Foto: Scanpix, Produsenten, Mytheresa.com, Asos.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har sikkert opplevd at du har planlagt et antrekk i hodet, men når du tar det på deg, så er det akkurat som om det mangler noe. Si du tar på deg et sort skjørt og en hvit topp. Et enkelt, elegant antrekk som passer til de fleste anledninger, men som til tider også kan bli både konservativt og litt stivt. Det er flere måter vi kan gjøre dette antrekket hakket mer interessant, og én av dem er å gå til innkjøp av et belte som gjør litt ut av seg.

Vi sverger fremdeles til det gode, gamle stappetrikset. Ikke sett det før? Sjekk ut DENNE saken. Etter at skjorten så vidt er stappet litt ned i skjørtet, shortsen eller buksen, blir det en fin, ledig plass til et belte som kan få vise seg frem. I tillegg passer beltet perfekt hvis du går for en highwaist-variant, eller om du bare rett og slett ønsker å gi antrekket det lille ekstra. Under har vi funnet noen av våre beltefavoritter - finner du noe du liker?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer