Trend

Beltet i søkelyset

Piff opp antrekkene dine med et iøynefallende belte.

Beltet i søkelyset
Publisert
Sist oppdatert

AV JULIE KASE

Enten du ønsker å markere midjen eller tilføye en nonchalant detalj ved hoftene er belter i vinden. Fra rocka til ladylike stod beltet i søkelyset på catwalken hos flere av de store motehusene denne sesongen, som Paul & Joe (venstre i bildet over), Barbara Bui (høyre i bildet over), Isabel Marant og Salvatore Ferragamo. Med andre ord er det på tide å spenne seg fast!

Beltet i søkelyset

Øverst fra venstre: Belte fra Moschino Cheap & Chic hos fashionstreet.no, 1995 kr, belte fra Bik Bok, 149 kr, belte fra InWear, 499 kr, belte fra Miu Miu hos net-a-porter.com, 1770 kr, belte fra Marni hos net-a-porter.com, 1160 kr.

Beltet i søkelyset

BELTE-BABES: Belter på catwalken hos Isabel Marant, Barbara Bui og Isabel Marant. Foto: All Over

Slik styler du beltet:

Gå på jakt etter varianter som står til garderoben din eller overrask deg selv, og de som kjenner deg, med et belte som skiller seg ut skaper et blikkfang i antrekket. Belter kommer i alle prisklasser og kvaliteter, og for mange kan et belte være en stor investering. Velger du å punge ut for et som koster litt bør du holde utkikk etter varianter som er slitesterke, ikoniske eller klassiske slik at du aldri går lei - litt som med et fint smykke. 80- og 90-tallstendenser er tilbake i motebildet på tilbehørsfronten, westernstilen har blitt en klassiker og smalere, nærmest sarte varianter i pastellnyanser hinter til 50-tallet. Det er bare å velge og vrake.

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer