Bermudashorts:

Bermudashortsen er tilbake!

Slik tolker kjendisene trenden.

BERMUDASHORTS: Kim Kardashian er blant kjendisene som har kastet seg på shortstrenden. Foto: Scanpix
BERMUDASHORTS: Kim Kardashian er blant kjendisene som har kastet seg på shortstrenden. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-jentene er ofte tidlig ute med å teste ut de siste trendene. Ofte er dette trender vi allerede har sett for flere tiår siden, men noen ganger tar de på seg noe vi aldri har sett før.

Husker du da Kendall Jenner tok på seg de mest bisarre buksene noensinne? Bukser som i grunn ikke var bukser. Plagget fikk massiv oppmerksomhet i mediene - og ikke nødvendigvis de mest positive tilbakemeldngene - men likevel fortsetter Kendall og søstrene å eksperimentere i moteveien.

Deres siste innkjøp til garderoben er ikke i nærheten så elleville som Jenners bukser, men du blir nok ganske overrasket over at dette plagget har gjort comeback i motebildet.

Nå har det seg nemlig slik at bermudashortsen er tilbake! Ikke bare har vi sett reality-stjernene i shortsen, men flere designere viste sine varianter på catwalken for vår- og sommersesongen 2018. Det som kjennetegner bermudashortsen er at den rekker ned til knærne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer