Bermudashorts:

Bermudashortsen er tilbake!

Slik tolker kjendisene trenden.

BERMUDASHORTS: Kim Kardashian er blant kjendisene som har kastet seg på shortstrenden. Foto: Scanpix
BERMUDASHORTS: Kim Kardashian er blant kjendisene som har kastet seg på shortstrenden. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Kardashian/Jenner-jentene er ofte tidlig ute med å teste ut de siste trendene. Ofte er dette trender vi allerede har sett for flere tiår siden, men noen ganger tar de på seg noe vi aldri har sett før.

Husker du da Kendall Jenner tok på seg de mest bisarre buksene noensinne? Bukser som i grunn ikke var bukser. Plagget fikk massiv oppmerksomhet i mediene - og ikke nødvendigvis de mest positive tilbakemeldngene - men likevel fortsetter Kendall og søstrene å eksperimentere i moteveien.

Deres siste innkjøp til garderoben er ikke i nærheten så elleville som Jenners bukser, men du blir nok ganske overrasket over at dette plagget har gjort comeback i motebildet.

SHOP LOOKEN: Dette antrekket er fra thefrankieshop.com
SHOP LOOKEN: Dette antrekket er fra thefrankieshop.com Vis mer

Nå har det seg nemlig slik at bermudashortsen er tilbake! Ikke bare har vi sett reality-stjernene i shortsen, men flere designere viste sine varianter på catwalken for vår- og sommersesongen 2018. Det som kjennetegner bermudashortsen er at den rekker ned til knærne.

LES OGSÅ: 7 nettbutikker du ikke visste eksisterte

Et innlegg delt av Tibi (@tibi)

Tibi, Lacoste og Off-White er blant de kjente merkene som har satset på bermudashorts for sesongen. En av Tibis varianter minner svært om et par Julia Roberts (50) hadde på seg i filmen «Pretty Woman». Husker du denne scenen?

PRETTY WOMAN: Julia Roberts hadde på seg bermudashorts med matchende jakke i den populære filmen fra 1990. Foto: Skjermdump
PRETTY WOMAN: Julia Roberts hadde på seg bermudashorts med matchende jakke i den populære filmen fra 1990. Foto: Skjermdump Vis mer

Andre merker har også valgt å gå for en dresslignende variant av bermudashortsen hvor antrekket blir komplett med en matchende jakke (se bilde lengre opp). Men Kim Kardashian (37) og modellstjernen Bella Hadid (21) har begge falt for denimvarianten av bermudashortsen. Den har de begge stylet med en hvit overdel og en jakke eller skjorte til.

GÅR FOR DENIM: Både Kim Kardashian (t.v.) og Bella Hadid (t.h.) velger bermudashorts i denim. Foto: Scanpix
GÅR FOR DENIM: Både Kim Kardashian (t.v.) og Bella Hadid (t.h.) velger bermudashorts i denim. Foto: Scanpix Vis mer

Har ventet på det

Det har egentlig bare vært et spørsmål om tid når bermudashortsen skulle gjøre sitt comeback. I fjor så vi nemlig, nok en gang, Kendall Jenner (22) i sykkelshorts. Det tok litt tid, men nå blomstrer shortstrenden som aldri før.

LES OGSÅ: Kendall Jenner brukte støvletter til 80 000 kroner på basketballkamp

KENDALL JENNER: Modellen var tidlig ute med sykkelshortstrenden. Foto: Scanpix
KENDALL JENNER: Modellen var tidlig ute med sykkelshortstrenden. Foto: Scanpix Vis mer

Søstrene hennes har kastet seg over sykkelshortstrenden og styler den gjerne på forskjellige måter. Under til venstre ser du Kendall i en litt mer avslappet look, men har igjen stylet collegegenseren og sykkelshortsen med et par høyhælte boots. Storesøster Kourtney velger en litt strammere look med denne peplum-overdelen i denim og høye hæler til.

Men det er ikke bare Kardashian-klanen som har funnet seg et nytt favorittplagg. Den siste tiden har vi sett at sykkelshortsen har kommet seg ut av Hollywood og rundt om i gater verden over.

Det bugner av sykkelshortser i streetstyle-bildet verden over, og mange av jentene som har tatt i bruk trenden har gått for en 90-tallslook med innslag av sporty elementer. Se bilder lengre ned i saken.

LES OGSÅ: Designersko Carrie Bradshaw ville elsket, er nå på salg!

SYKKELSHORTS-SØSTRE: Kendall Jenner (t.v.) og Kourtney Kardashian (t.h.) har tolket sykkelshortstrenden på hver sin måte. Foto: Scanpix
SYKKELSHORTS-SØSTRE: Kendall Jenner (t.v.) og Kourtney Kardashian (t.h.) har tolket sykkelshortstrenden på hver sin måte. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer