Sophie Elise Isachsen

Best kledd på Vixen Blog Awards

Jenny Skavlan, Sophie Elise og Caroline Berg Eriksen får skryt av KK.nos fashion editor - Darja Barannik.

Publisert
Sist oppdatert

At Hollywoodfaktoren - med glitter, glamor og røde løpere, er i ferd med å innta landet vårt har vi sett de siste årene. Ikke minst på Se og Hørs Kjendisgalla, som gikk av stabelen i november, der de norske kjendisene kom pyntet i sin aller fineste stas. 

Fredag kveld var det duket for nok en slik anledning, da Vixen Blog Awards, som er bloggernes store priskveld, gikk av stabelen i Oslo. Og KK.nos fashion editor, Darja Barannik, synes mange av de norske kjendisene og bloggstjernene så fantastisk bra ut under arrangementet. 

- På årets  Blog Awards var majoriteten av kjolene i sort eller hvitt, med innslag av farger, glitter og gull. Men det var flere av våre norske kjendiskvinner som hadde valgt å gå for den stilfulle dressen på den røde løperen. 

FASHION EDITOR: Darja Barannik. Foto: Per Ervland
FASHION EDITOR: Darja Barannik. Foto: Per Ervland Vis mer

- Lene Orvik, Anja Johansen, Janka Polliani og Anna Rasmussen var blant kvinnene ikledd maskuline bukser med tilhørende jakker, slik vi har sett fra Hollywood på de største kjendisene - Victoria Beckham og Kim Kardashian. 

- Men denne kvelden synes jeg det ikke var én person som stakk seg spesielt ut, derimot var det flere som strålte på den røde løperen. 

Viste babymagen

TV, mote- og filmprofil Jenny Skavlan, som vant pris for årets kjendisblogg, var blant dem som fikk mye oppmerksomhet, i sin trange kjole som viste frem stjernens voksende babymage. 

- Jenny Skavlan var iført en hvit høyhalset kjole kombinert med en klassisk blazer. Den burgunderfargede vesken matchet leppestiften som var en spennende kontrast til antrekket. Dessuten gir jeg henne creds for å bruke fargen hvitt og la magen strutte frem. Hun ser helt fantastisk ut, sier Barannik:

- Caroline Berg Eriksen gikk for en fotsid, sort kjole med lekre skjæringer. Jeg liker godt at hun droppet smykkene og lot kjolen få den oppmerksomheten den fortjener. Sminken sto i stil til det sofistikerte antrekket. 

Barannik var også imponert over blogger Sophie Elise Isachsen, som vant pris som folket favoritt. 

- At Sophie Elise velger en enkel t-skjorte og utradisjonell slengbukse på den røde løperen vitner om at stilen hennes er i endring. Det er kult å se at hun velger bort den avslørende kjolen, og går for et dekkende, ikke minst kult, antrekk!

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer