Festkjoler

Best og verst på Grammy-utdelingen

Hvem kledde på seg i mørket, og hvem vil bli elsket på Trendtoppen?

PÅ DEN RØDE LØPEREN: Fra crazy couture til pudderfarget havfrue. Stjernene valgte seg vidt forskjellige antrekk på Grammy-utdelingen. Se bildeserien under. Foto: All Over Press
PÅ DEN RØDE LØPEREN: Fra crazy couture til pudderfarget havfrue. Stjernene valgte seg vidt forskjellige antrekk på Grammy-utdelingen. Se bildeserien under. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Grammy-utdelingen ble arrangert i Los Angeles natt til mandag.

Spektakulært

Og der Oscarshowet er den største festkvelden for filmbransjen, er dette det største, årlige arrangementet for musikkbransjen, i alle fall i USA.

Selvsagt er den røde løperen en stor del av det hele.

Denne gangen - som så ofte ellers - var det Lady Gaga som sto for de mest spektakulære antrekkene.

Og selv om man kanskje skulle tro at de elleville kjolene var noe artisten hadde plukket opp på en fetisj-butikk eller en Grand Prix-fest, så er det faktisk rådyr design hun har på seg.

Sangerinnen samarbeidet nemlig med Giorgio Armanis haute couture-merke Armani Privé for anledningen, og dukket opp i en rekke eksklusive og iøyenfallende haute couture-antrekk i løpet av kvelden.

En slik kjole koster gjerne 100 000 kroner eller mer, og blir spesialsydd etter mål.

Stjernedesigneren selv er stolt over å kunne samarbeide med Lady Gaga.

- Vi hører Lady Gagas musikk overalt vi går. Det er som et soundtrack av vår tid. I tillegg til hennes formidable låtskriverferdigheter, er hun et moderne motefenomen. Jeg er glad for å lage disse plaggene på en så viktig kveld for henne, og jeg ønsker henne lykke til, heter det fra Armani i en pressemelding, ifølge People.

Les også: Finn din stilstrategi

Kort-lang kjole

Oppmerksomhet fikk også Jennifer Lopez for sin blanding av kort og lang kjole, mens Britney Spears dukket opp i noe som lignet en gymdrakt med nettingkjole over.

Kveldens store prisvinner, Beyoncé sto for kveldens havfruekjole. Sangerinnen har vist seg å være en svoren fan av den spesielle og omdiskuterte silhuetten, og på den røde løperen stilte hun i en pudderfarget kjole signert Stephane Rolland.

Se Lady Gagas antrekk her:Se flere kjendiser fra Grammy-utdelingen under. Hvilke kjoler liker du best? Stem på dine favoritter på Trendtoppen

Flere flotte kjoler

2009 var et godt år for kjolefrelste!

Blant kjendisene var lyse og yndige pasteller en stor favoritt, og kjolene skulle gjerne være fotside og med litt volum.

Se fjorårets flotteste kjoler her.

Men alle var selvsagt ikke like heldige. For disse stjernene blir kanskje 2010 året de skiftet stylist?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer