DEN RIKTIGE EFFEKTEN: Den mest ideelle plasseringen av puppene er midt imellom skuldrene og albuene. Denne opplysningen førte til akutt arbeidsstopp i hele kk.no’s redaksjon. Hvordan ligger du an?
DEN RIKTIGE EFFEKTEN: Den mest ideelle plasseringen av puppene er midt imellom skuldrene og albuene. Denne opplysningen førte til akutt arbeidsstopp i hele kk.no’s redaksjon. Hvordan ligger du an?
Pupper

Består du bh-testen?

Slik skal bh-en din være for at du skal få perfekte pupper.LÆRTE DU NOE NYTT?

Kommer du til å prøve bh-er i en annen størrelse neste gang?Susan Nethero er en av verdens fremste eksperter på hvordan velge riktig undertøy, og er nærmest blitt en bh-guru med egen undertøyskjede, guidebok, TV-opptredener hos Oprah og ikke minst tv-serien «How to look good naked». Hun avslører at det spesielt er én ting som avgjør om puppene dine vil se perfekte ut, ifølge Oprah.com.

Nei, jeg er sikker på at jeg bruker riktig størrelse
 
642 (47%)
Ja, jeg vil sjekke at jeg bruker riktig størrelse
 
423 (31%)
Ja, jeg tror nå at jeg bruker feil størrelse
 
289 (21%)

For her skal puppene være

Den mest ideelle plasseringen av puppene er midt imellom skuldrene og albuene. Denne opplysningen førte til akutt arbeidsstopp i hele kk.no’s redaksjon hvor alle ble meget opptatt med å studere egne atributter. Noen ble fornøyde, mens andre lot være ta til seg Netheros mening om saken. Men dette handler ikke bare om hvordan du er skapt fra naturens side. Det handler om du klarer å velge riktig bh.

Måten Nethero mener du skal komme nærmest mulig i midten er størrelsen på bh-en rundt kroppen.

Mange har for stor bh

- For mange har for stor bh som kommer for høyt opp på ryggen bak. Bruk heller en strammere med variant med større cup. Først da får du god støtte og det løftet du eventuelt trenger, anbefaler Nethero.

Prøv alltid på ytterste hempe

Bh-er blir slappere i strikken etter hvert som den blir brukt. Derfor er det viktig at den sitter godt på den ytterste hempen når du prøver den. Da har du mulighet til å gå til neste hakk når den har utvidet seg litt, uten at du mister passformen.

La bh-en få hvile innimellom

Bytt bh-er i løpet av uka. For at en bh skal kunne holde på form og støtte trenger den hvile.

- Du bør ikke bruke samme BH to dager på rad, for den mister elastisiteten, sier Nethero.

Se 26 lekre undertøyssett her:

De fire vanligste feilene

1.Hvis puppene tyter ut av bh-en må du gå opp i størrelse
2.Hvis det er bulker i bh-en kan du gå ned i størrelse
3.Får du valker på ryggen er det vanlig å tenke at bh’en er for liten, men sannheten er faktisk at den er for stor. Først når du får en mindre størrelse rundt kroppen som blir plassert lavt nok der den skal være, vil valkene forsvinne.
4.Hvis stroppene detter ned betyr det bh-en er for vid rundt kroppen og du trenger en mindre størrelse.

Denne saken ble første gang publisert på KK.no i desember 2009.

Se mer om:
Til forsiden