Beyonce:

Beyoncé overrasket i skandinavisk design

«Den kjolen skal jeg ha», skriver fansen.

BEYONCÉ: Artisten plukket med seg danske klær på turné med ektemannen Jay-Z. FOTO: NTB Scanpix
BEYONCÉ: Artisten plukket med seg danske klær på turné med ektemannen Jay-Z. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er Beyoncé (36) og ektemannen Jay-Z (48) ute på turneen «On The Run II». KK var faktisk tilstede på konserten deres i København, og vi kan bekrefte at det hele er litt av et show.

I forkant hadde vi hørt at det skulle bli vist forskjellige videoer av paret og deres tre barn, men også at konserten inneholdt spektakulære sceneeffekter, koreografier og selvfølgelig: de villeste antrekkene.

LES OGSÅ: Skuespilleren gikk for et utradisjonelt brudekjole-valg som tok 400 timer å lage

GUCCI: Dette sceneantrekket har fått mye oppmerksomhet. Foto: Scanpix
GUCCI: Dette sceneantrekket har fått mye oppmerksomhet. Foto: Scanpix Vis mer

Beyoncé ser alltid helt fantastisk ut og vi elsker når hun kjører på litt ekstra med sceneantrekkene sine. Ofte innebærer dette at verdenskjente designere som Gucci og Balmain kommer inn på banen, og det resulterer ofte i både glittermasker og kjoler med flere meter lange slep.

Vi tør ikke tenke på hvor mye disse ekstravagante antrekkene koster, så vi ble derfor svært så positivt overrasket da Beyoncé dukket opp i et mer budsjettvennlig, skandinavisk design.

Det kan se ut til at hun plukket med seg litt klær etter konserten i Danmark. Nylig kunne vi nemlig se at sangstjernen hadde på seg en oransje kjole fra det danske merket Ganni.

Et innlegg delt av GANNI (@ganni)

Ganni, med sine 414 000 følgere på Instagram, delte flere bilder av Beyoncé i den sommerlige omslagskjolen, og siden har det strømmet inn med kommentarer:

@mimosaann: I can’t believe ganni is on Beyoncé!
@nannamailand: Den kjole skal vi have så @lauramailand
@enobert: @laerkesteensbaek beyonce er også gannigirl

Artisten har ennå ikke delt bildet i sosiale medier og vi finner ikke den oransje varianten i Gannis nettbutikk, men den hvite kjolen ligger ute - på salg!

LES OGSÅ: Her er jentene som vil leie ut klærne dine til Gunhild Stordalen og Jenny Skavlan

Kylie Jenner og Rihanne gjorde det samme

Beyoncé er faktisk ikke den eneste superstjernen som har fått øynene opp for skandinavisk design. Kylie Jenner (20) og Rihanna (30) er blant to av verdens aller største stjerner - på to helt forskjellige måter. Jenner vokste opp i det som nå har blitt en av de mest populære familiene i verden, nemlig den velkjente Kardashian-klanen.

Rihanna derimot har gjort stor suksess som artist, og er i disse dager i tillegg aktuell med en rolle i den splitter nye filmen «Ocean's 8». Men det som disse to hvert fall har til felles, er at de begge har et klesskap vi bare drømmer om. To ganske så ulike stiler, men for en stund tilbake valgte begge to å bruke klær fra danske Ganni.

På turné med albumet Anti, gikk Rihanna for et matchende sett i blått med blomster på. Kylie derimot, valgte en brun, semsket jakke.

LES OGSÅ: Se hvilke superstjerner som plutselig dukket opp i NORSK design!

I GANNI: Rihanna poserer i kjole og jakke fra Ganni, mens Kylie topper hele antrekket i denne semskede jakken. Foto: Skjermdump fra Instagram / @baadgalfenty, Scanpix
I GANNI: Rihanna poserer i kjole og jakke fra Ganni, mens Kylie topper hele antrekket i denne semskede jakken. Foto: Skjermdump fra Instagram / @baadgalfenty, Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer