Forlovelse

Beyonce har forlovelsesring til 40 millioner kroner

Men, hun er ikke den eneste kjendisen som har en eksklusiv ring!

DYR FORLOVELSESRING: Denne fantastiske ringen tilhører Beyonce og koster 5 millioner dollar. Foto: Afp
DYR FORLOVELSESRING: Denne fantastiske ringen tilhører Beyonce og koster 5 millioner dollar. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Å finne den helt perfekte forlovelsesringen til kjæresten er ingen lett jobb.

Ringene kommer i utallige former, farger og størrelser, og noen ganger hender det faktisk at forlovelsesringene blir byttet mot en annen. Lenger ned i artikkelen kan du også se at Victoria Beckham har hatt to forskjellige ringer.

Så mye koster de

En del av nysgjerrigheten handler kanskje også om at kjendisene ofte kan bruke millioner av kroner på ringen til sin utkårede. 

Ifølge Glamour.com vil en amerikansk mann i gjennomsnitt bruke rundt 5229 dollar, det tilsvarer cirka 42.000 norske kroner. Men for noen er dette bare en liten slant penger.

Kanye West brukte nemlig en 1,6 millioner dollar, cirka 13 millioner norske kroner, på ringen til Kim Kardashian, skriver Dailymail.co.uk. 

Men det stopper ikke der. Ringen Michael Douglas ga til Catherine Zeta-Jones skal ha en verdi på hele 2,5 millioner dollar, cirka 20 millioner norske kroner, ifølge Bornrich.com.

Dobler du den summen får du ringen til Beyonce, melder samme nettsted. Ja, ringen til superstjernen skal nemlig ha en verdi på hele 5 millioner dollar. Noe som tilsvarer cirka 40 millioner norske kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer