H&m

Bh-detaljen sportspuppene vil digge

Sjekk H&Ms nye sportskolleksjon for våren 2014.

Publisert
Sist oppdatert
Er du en av dem som kjenner suget fra treningshallen, og føler det er på tide å pumpe opp både muskler, lår og blodsirkulasjon, nå som juleferien er over?

Da kan kanskje litt nytt og fresht treningstøy hjelpe deg ut av sofaen. At vi føler oss fine på trening er nemlig med på å øke motivasjonen til å gi jernet i gymsalen.

Nå for tiden er det masse flott treningstøy på salg, og hos kleskjedene strømmer det stadig inn nye og lekre kolleksjoner i friske farger, med kult mønster, tekniske finesser og smarte topper som holder puppestellet i sjakk.

I tillegg til kjeder som Cubus og Gina Tricot, satser også svenske H&M stort på treningstøy. Og nå slipper de sin siste kolleksjon for våren 2014 ut i butikkene.

SPORTS-BH-ER MED JUSTERINGSMULIGHETER: - Sports-bh-en du bør se etter bør ha et justerbart bånd under bysten, og regulerbare skulderstropper, sier Kristin Fjeld hos H&M til KK.no.
SPORTS-BH-ER MED JUSTERINGSMULIGHETER: - Sports-bh-en du bør se etter bør ha et justerbart bånd under bysten, og regulerbare skulderstropper, sier Kristin Fjeld hos H&M til KK.no. Vis mer

Sports bh-er for aktiv byste

Men alle vet jo hvor vanskelig det er å finne en bh som sitter perfekt, ikke minst når vi er på trening. Vi er redde for at de skal hoppe opp og ned som en sprettball - noe som både er ubehagelig og slitsomt.

Ifølge Kristin Fjeld hos H&M er det første man bør gjøre å kartlegge hva man vil trene, og hvor mye støtte puppene trenger.

Blir det mye spenst og sprett, eller skal vi tøye rolig ut på en matte?

- Skal man trene høypuls og kondisjon, så er det lurt å finne en bh som støtter ordentlig og som holder alt sammen på plass. Mitt beste tips er å velge en bh med justeringsmuligheter. Sørg for at den har et bånd under bysten som du kan regulerer som du vil utifra hvor mye støtte du trenger, sier Fjeld.

Er det yoga du skal på, klarer du deg derimot med en bh i et litt tynnere materiale, som ikke gir fullt så mye støtte.


- Har du en stor byste anbefaler jeg dessuten å finne en bh som støtter ordentlig, og den bør også ha litt padding på innsiden for ekstra support når det er mye hopp og sprett, legger hun til.

Og du må alltid ta med deg flere bh-modeller inn i prøverommet, og bevege deg litt for å teste hvor godt den støtter.

LES OGSÅ: Feil sports-bh kan gi hengepupper

GO GOLD - EGEN OL-KOLLEKSJON DESIGNET I SAMARBEID MED DET SVENSKE OL-LAGET: Nøkkelplagg er løpetights, trikoter og svetteabsorberende topper...  Foto: Cecilie Leganger
GO GOLD - EGEN OL-KOLLEKSJON DESIGNET I SAMARBEID MED DET SVENSKE OL-LAGET: Nøkkelplagg er løpetights, trikoter og svetteabsorberende topper... Foto: Cecilie Leganger Vis mer

Svetteproft i sporty stil

Den svenske kleskjeden har ellers pustende materialer, kvalitet og god passform å by på denne sesongen. Og her skal det være tøy for alle, enten du liker pilates, friluftsliv eller tennis.

Nytt i år er dessuten en helt egen OL-kolleksjon, Go Gold, som er laget i samarbeid med det svenske OL-landslaget.


- Mye av tøyet i kolleksjonen har vi også fått hjelp av toppidrettsutøvere til å utvikle og teste. De har tipset oss underveis med tanke på design, funksjonalitet, passform og teknikk, sier Fjeld.

For, ifølge Fjeld, kan man ikke kompromisse på kvaliteten når det kommer til treningstøy - det skal funke, føles behagelig på og være teknisk bra, uansett om det er billig eller dyrt.

Se flere bilder og priser fra H&Ms nye sportskolleksjon (i butikk nå) - priser fra 150 til 400 - nedenfor:

Lurt å gå ned en størrelse

Kolleksjonen har også tøy for deg som liker at det sitter litt stramt og godt på kroppen.

Såkalt kompresjonstøy, er plagg med områder som er strategisk plassert med bånd som strammer litt ekstra rundt musklene, og som sørger for at du har god blodsirkulasjon, som igjen bidrar til at du føler deg mindre støl og stiv etter trening.


- Man anbefaler ofte at man går ned en størrelse for å få den skikkelige effekten av at alt sitter ordentlig på plass, og mange føler seg jo litt freshere på treningen med litt strammere treningstøy og at ting holder seg litt på plass også, sier Fjeld.

Og vi finner klær for alle værforhold, som fleecegensere, svettetransporterende supertrøyer og friluftsbukser. Og på funken eller streetjazzen går du for løse bomullstopper, mønstrede tights og knallfargede jakker.
FUNKSJONELT, FASJONABELT OG SVETTETRANSPORTERENDE: H&M har laget en kolleksjon for mange treningsformer som yoga, friluftsliv, tennis, dansing og løping. Ifølge Kristin Fjeld gjør det heller ikke noe at det ser litt ekstra lekkert ut. Trendene nå er mønster, knalle farger og militærgrønt, for å nevne noe. Foto: Cecilie Leganger
FUNKSJONELT, FASJONABELT OG SVETTETRANSPORTERENDE: H&M har laget en kolleksjon for mange treningsformer som yoga, friluftsliv, tennis, dansing og løping. Ifølge Kristin Fjeld gjør det heller ikke noe at det ser litt ekstra lekkert ut. Trendene nå er mønster, knalle farger og militærgrønt, for å nevne noe. Foto: Cecilie Leganger Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer