Støtte: Bh-en Youthful Lift fra britiske Marks & Spencer lover å gjøre hengende pupper "unge og spretne" igjen.  Foto: Produsenten
Støtte: Bh-en Youthful Lift fra britiske Marks & Spencer lover å gjøre hengende pupper "unge og spretne" igjen. Foto: Produsenten Vis mer

Bh

Bh-en som lover «yngre» pupper

Skal gi brystene løft og perfekt form - helt uten innlegg.

Publisert
De aller fleste kvinner drømmer om perfekte, velproporsjonerte bryster, aller helst uten å måtte presse dem inn i trange push-up bh-er med innlegg.

Nå har løsningen, angivelig, kommet.

LES OGSÅ: Dette sier puppene om deg

Sprettene pupper uten innlegg

Britiske Marks & Spencer har nemlig lansert en splitter ny bh som lover å gjøre «hengete» bryster «unge og spretne» igjen – helt uten ekstra innlegg, skriver Daily mail.

Bh-en (som har fått det kledelige navnet Youthful lift) har en ny skulptureringsteknikk og et helt spesielt stoff som - ifølge produsentene, skal gi et løft som resulterer i «perfekte pupper».

Soozie Jenkins, som har kommet opp med ideen bak den unike bh-en, forteller at kvinner i lang tid har måttet benytte seg av sports og push-up bh-er for å få ordentlig støtte og en fin fasong på brystene.

- Vi vet at ikke alle kvinner er like begeistret for push-up, derfor lagde vi Youthful Lift. Den har et stilig design og gir brystene et godt løft uten å være fylt med store innlegg, sier hun.

Bh-en har et feminint blondedesign. Den er også laget slik at den ikke skal være synlig under stramt tøy, noe mange kvinner finner irriterende med vanlige bh-er.

LES OGSÅ: Øvelsene som gir fine pupper

En skjult støtte


Paschal Little, sjef for undertøysutviklingen ved Marks and Spencer forteller at den tekniske utviklingen innen bh-skapning har gjort det mulig for dem å lage Youthful Lift.

–Vi har klart å lage en bh uten innlegg som gir samme effekt som en bh med innlegg. Bh-en har også en skjult støtte inne seg som gir brystene et ekstra løft, sier hun.

LES OGSÅ: Vær stolt av rumpa di

BYGGER OPP: Trusa skal bygge opp rumpa, slik at den får ekstra fylde og et løft. I tillegg strammer den inn magen. Foto: Debenhams/All Over Press
BYGGER OPP: Trusa skal bygge opp rumpa, slik at den får ekstra fylde og et løft. I tillegg strammer den inn magen. Foto: Debenhams/All Over Press Vis mer

Vi gjør alt for skjønnheten

Som om ikke en bh som på «magisk» vis gir deg fantastiske pupper var nok, fins det også «vidunder-truser».

Saken fortsetter under bildet)


Tidligere har KK.no skrevet om en truse som lover å gi deg rumpe som Pippa Middleton. Laget for å skape kurver og former på de rette stedene, skal trusen gi samme form for løft som ofte forbindes med polstrede bh-er.

Og det er særlig én - the Invisible Shaping Bum Boosters, som selges på varehuskjeden Debenhams, som har økt i popularitet.

Ifølge produsentene skal the Invisible Shaping Bum Boosters øke omfanget på rumpa med fem centimeter, samt løfte den cirka 15 grader oppover. Noe som altså skal gi den perfekte sprettrumpe, akkurat som den Pippa har.

Dersom det er et mer velpleid underliv du ønsker, kan du jo også prøve ut Triumphs Light Sensation-kolleksjon, med Aloe Vera.

Ellers - på den litt merkelige undertøysfronten, kan vi også informere om at Marks & Spencer tidligere har kommet med en egen push-up bokser til herrer .

LES OGSÅ: Derfor bør du like den store rumpa di

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer