Bh

Bh-en som redder festkjolen

Gjør at puppene holdes i sjakk!

SLIK FIKSER DU STROPPELØSE KJOLER: - Skal du ha på deg en stroppeløs kjole, vil du ha en bh som sitter godt rundt brystet, da den ikke har stropper som hjelper til med å holde brystene oppe, sier Sara Grønbech hos undertøysforretningen Anne Lise i Tromsø, til KK.no. Foto: action press/All Over Press
SLIK FIKSER DU STROPPELØSE KJOLER: - Skal du ha på deg en stroppeløs kjole, vil du ha en bh som sitter godt rundt brystet, da den ikke har stropper som hjelper til med å holde brystene oppe, sier Sara Grønbech hos undertøysforretningen Anne Lise i Tromsø, til KK.no. Foto: action press/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Nå som det nærmer seg jul, vil det være flere anledninger til å ha på seg en fin kjole. Men du har kanskje opplevd at kjolen er i boks, men ingenting annet?

Selv om både strømper, sko og tilbehør gir prikken over i-en, vil riktig bh fullføre hele antrekket.

Og dersom du har valgt deg ut en stroppeløs kjole i år, som er så moderne nå, er det ekstra viktig at bh-en sitter som støpt. Spesielt siden du verken vil at den skal skli ned eller synes.

Må ikke være for løs

I stroppeløse kjoler er hele poenget at bh-en ikke skal synes. Du kan selvsagt prøve deg fram med puppeteip og klistreputer, men har du en byste som trenger litt støtte, vil en bh være best.

- Skal du ha på deg en stroppeløs kjole, vil du ha en bh som sitter godt rundt brystet, da den ikke har stropper som hjelper til med å holde brystene oppe, sier Sara Grønbech hos undertøysforretningen Anne Lise i Tromsø, til KK.no.

Når du skal kjøpe en stroppeløs bh er det også viktig at skjæringen kommer langt nok ut på siden, så du ikke får bulker.

Og siden stroppene er borte, og det er ryggen som gir støtte, er det lurt om bh-en er litt ekstra bred hele veien rundt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer