Bh

Bh-en som redder kjoleutringningen

Unngå å ødelegge utringningen med feil bh.

NY BH: Wonderbra lanserte nylig "The Ultimate Plunge bra", som gjør at du kan bruke kjoler med dyp utringning, men samtidig få god støtte.
NY BH: Wonderbra lanserte nylig "The Ultimate Plunge bra", som gjør at du kan bruke kjoler med dyp utringning, men samtidig få god støtte. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
V-utringningen har vært en av årets desidert største trender på kjolefronten, både på catwalken og blant stjernene i Hollywood.

Og celebre kvinner som «Girls Aloud»-sangerinne Cheryl Cole, popstjerne Gwen Stefani og skuespiller Rachel McAdams er blant dem som kastet seg på trenden med utringinger til langt ned på magen. For ikke å snakke om Gwyneth Paltrow, Charlize Theron, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston og Kate Winslet.


LES OGSÅ: Bh-en som berger kjolen

STJERNETREND: Også stjerner som Jennifer Aniston, Kate Winslet og Gwyneth Paltrow har slengt seg på trenden med dyp utringning det siste året.
STJERNETREND: Også stjerner som Jennifer Aniston, Kate Winslet og Gwyneth Paltrow har slengt seg på trenden med dyp utringning det siste året. Vis mer

Ikke enkelt å kopiere

Som KK.no tidligere har skrevet, er imidlertid ikke dette en stil det er så lett å kopiere. Så langt har det nemlig ikke eksistert en velfungerende bh man kan bruke som ikke vil synes.

Trikset har derfor vært å investere i en liten armé av puppeprodukter, som skal skjule, løfte, klistre og hindre at puppene «detter ut» av utringningen.

For kvinner med større bryster har dette bestandig vært en nærmest umulig stil å følge, ikke minst fordi det kreves mer støtte – og da helst i form av en skikkelig bh med solide stropper - for å holde utstyret på plass.

Nå kan imidlertid alle kvinner, både med små, middels og store pupper, rope hurra og kaste både puppeteip, brystvorteskjuler og de ubehagelige bh-ene som festes rundt magen.


LES OGSÅ: Ryggen er den nye kløfta

SUPER KLØFT: The Ultimate Plunge bra fra Wonderbra gir god støtte og dyp utringning.  Foto: Asos.com
SUPER KLØFT: The Ultimate Plunge bra fra Wonderbra gir god støtte og dyp utringning. Foto: Asos.com Vis mer

Laget for dyp utringning

Tidligere denne måneden lanserte nemlig undertøysgigant Wonderbra en splitter ny bh, som gjør det mulig å gå med v-utringning uten at undertøyet synes, men likevel med full støtte og hold, skriver Daily Mail (ekstern lenke).

Nylanseringen har fått det passende navnet «The Ultimate Plunge bra» og er laget for at man skal kunne bruke den under kjoler med dyp utringning, uavhengig av bryststørrelse.

En fersk undersøkelse gjennomført av nettopp Wonderbra viste nemlig at mer enn én fjerdedel av amerikanske kvinner gjerne vil kopiere utringningstrenden, men at de ikke tør.

- Med Wonderbra Ultimate Plunge bra kan alle kvinner få selvtillit til å omfavne trenden med dyp utringning, har Julia Nolan, markedsdirektør for Wonderbra uttalt i forbindelse med lanseringen.


Bh-en kommer i størrelser fra 32A til 38DD, koster om lag 340 kroner og er tilgjengelig blant annet på Asos.com (ekstern lenke).

LES OGSÅ: N-cupen er her

Noe du lurer på? Spør KK.no


Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?

Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

LES OGSÅ: Du har større pupper enn du tror

SLIK ER CANNES-KLØFTA: Stefani i en paljettsmykket jumpsuit fra Stella McCartney, Cole i en lang hvit gallakjole designet av Stéphane Rolland og McAdams i en gjennomsiktig rød blondekjole  - alle med den samme v-utrigningen foran. Foto: All Over Press
SLIK ER CANNES-KLØFTA: Stefani i en paljettsmykket jumpsuit fra Stella McCartney, Cole i en lang hvit gallakjole designet av Stéphane Rolland og McAdams i en gjennomsiktig rød blondekjole - alle med den samme v-utrigningen foran. Foto: All Over Press Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer