BH

BH-trikset setter fyr på nettet

Vises BH-en gjennom lyse topper? Løsningen skal være forbausende enkel.

BH: Sliter du med at bh-en vises gjennom lyse topper? Løsningen skal være forbausende enkel. FOTO: NTB
BH: Sliter du med at bh-en vises gjennom lyse topper? Løsningen skal være forbausende enkel. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Med våren i anmarsj og solen endelig titter frem er undertegnede neppe alene om å kjenne på trangen til å legge mørke strikkeplagg langt bak i skapet og ta på meg noe lyst og lett. For ikke å snakke om klassikeren en hvit t-skjorte.

KK har tidligere skrevet om den hvite t-skjorta og ulike antrekk den kan brukes til, men vi har også skrevet om et helt annet bruksområde for klassikeren, nemlig til å tørke håret med.

Alle som har hatt på seg en hvit T-skjorte eller lys bluse vet at bh-en fort synes gjennom. Selv har jeg levd lenge i den tro at en hudfarget bh er det som synes minst, men nå kan det synes som jeg har levd i en villfarelse.

Hvert fall om vi skal tro TikTok-eren midsizesammy. Hun har slått an på kanalen, blant annet med tips for de mer storbrystede, og å slippe at bh synes gjennom lys plagg synes å oppta henne i den grad at hun har forsket litt på temaet og funnet en løsning som nå tar av på nettet.

#brahack

I en videosnutt har midsizesammy, som egentlig heter Samantha Pamela, på seg en hvit topp og sier:

– Selv om du ikke har stor byste har du sikkert lagt merke til at om du har på deg hvit eller hudfarget bh, som man tror skal være den beste fargen, vises det ganske godt gjennom, sier hun og kommenterer sin egen bh, som hun har under t-skjorten, og som faktisk ikke vises:

– Jeg synes denne er ganske kamuflert – selvsagt har den blonder og tekstur som vises gjennom, men når det kommer til fargen er den ganske trygg.

I videoen røper hun snart at bh-en hennes verken er hudfarget eller hvit:

– Det er faktisk en dyprød bh under en hvit topp. Jeg er usikker på vitenskapen bak det, men jeg tror det har noe å gjøre med hvordan lyset reflekteres på enkelte farger, sier hun og legger til at dersom du har problem med at bh-en vises gjennom klærne, bør du investere i nettopp en rød bh:

– Rød bh under hvit topp. Dere må prøve det, for det har forandret livet mitt.

Det kan synes som mange er interessert i å få livet sitt forandret, for i kommentarfeltet flommer det over av folk som enten hyller tipset eller skriver at de nå gleder seg til å prøve.

Over 13 000 har i skrivende stund likt innlegget og en følger forteller at hun brukte å gå modell for brudekjoler, og at hun der alltid ble bedt om å stille i rødt undertøy.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer