Bikini

Bikiniene vi drømmer om

Bademote som passer både pinup-er, badenymfer og deg som blir solbrent på skuldrene.

Liten, medium eller stor. Vårens bikinier dekker akkurat så mye som du ønsker.
Liten, medium eller stor. Vårens bikinier dekker akkurat så mye som du ønsker. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om temperaturen ikke tillater late dager på svaberget, er det helt lov å tenke på sommerens bikinier nå. Badetøyet er alt på plass i butikkene, og husk at de største godbitene går først.

Bli en badenymfe

I sommer er det bare å finne fram sin indre diva. Sesongens mest glamorøse bikinitrender er nemlig som klippet ut av en 60-talls Marilyn Monroe-film. Det er blomster, prikker og halterneck i skjønn forening. Og snittet med høye bikinitruser er flatterende for rumpe og hofter.

Føler du deg fortsatt litt blek og blass? Slik blir du strandklar.

Fram fra glemselen

En annen viktig trend er badedrakten. De har fått et litt ufortjent dårlig rykte. De har blitt kalt dølle, sporty og kamuflerende. Men sommerens badedrakter sender tankene heller til den franske rivieraen enn til kretsmesterskapet i svømming.

De er feminine, lett retro, og kommer enten med lav skjæring eller svært dyp utringning.
Heldekkende badedrakt er også perfekt når du vil vise fram midjen.

Her er sommerens nye bikinimoter:

Det er lenge siden vi har sett noe virkelig nytt på bikinifronten. Men blant denne sesongens trender er det både badedrakter med grafiske mønstre og en genial overdel for deg som har lett for å få røde skuldre.

Se bildene:


Velg riktig badetøy

En bikini som passer kroppen din kan gjøre underverker for figuren. Finn riktig farge til hudtonen din, mønstre som framhever eller skjuler, en topp som løfter og former og en bukse som gir deg en snerten stuss. Slik velger du riktig bikini, og her er guiden til badetøyet som sitter som støpt.

Se sesongens badedrakter i alle prisklasser her:

Bra på budsjett:

Dyrt og deilig:


Endelig en bikini som passer

Men det viktigste å tenke på når du skal kjøpe ny bikini er slett ikke hva som er trendy akkurat nå. Det avgjørende for å føle deg vel er at du har har en bikini som passer akkurat din figur. Slik finner du en bikini som kler din kropp - uansett fasong

Litt blek? Slik kan du jukse deg pent brun. Selvbruning er nemlig ikke farlig, sier dermatolog til kk.no.

Gratulerer, du har funnet et KMS-produkt! Klikk her for å vinne!Bikiniene vi drømmer om
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer