Bikini

Bikinier for deg med former

Joda, det finnes lekre bikinier i D-cup eller større.

Bikinier for deg med former
Publisert
Sist oppdatert
Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å tenke bikini. Fyller det deg med angst bare å tenke på det? Slapp av, du har god nok tid til å stramme opp litt dersom du velger den mest effektive treningsformen. Er du misfornøyd med kroppsformen kan du faktisk også trene den mer balansert.

Men det aller viktigste er å huske på at kropper kommer i alle størrelser og fasonger. Når du tar deg en tur på stranda vil du oppdage at du ikke har noe å bekymre deg for.

Jakten på den perfekte bikini

Likevel vil de fleste av oss jenter mene at en fin bikini som sitter som et skudd hjelper på selvsikkerheten. Men å finne den kan være en utfordring, og særlig for deg som er velsignet med skikkelige former.

For dessverre kan det fort virke som om alle bikinitopper som passer til deg som bruker d-cup eller større har blitt designet med tanke på grandtante Magda. Og utvalget av bikinier store størrelser her i Norge er ganske begredelig.

LES OGSÅ: Slik velger du riktig bikini

Let på nett

Heldigvis kan du likevel finne drømmebikinien - men da må du gå på nett. Det finnes nemlig flere nettbutikker som selger fine bikinier i størrelser som også passer den formfulle.

Aberet er selvsagt at du ikke får prøvd bikinien. Derfor er det viktig at du har en idé om hva som passer deg av snitt. Har du kanskje en yndlings-bh du kan bruke som mal?

LES OGSÅ: Denne badedrakten koster 9000 kroner

Se et utvalg av bikinier som finnes i d-cup eller større i bildespesialen under:
Merk! Prisene er oppgitt i lokal valuta. Husk at frakt og toll kommer i tillegg.

Bildespesialen over viser bare en smakebit av det de forskjellige nettbutikkene har. Alle nettbutikkene sender til Norge. Du kjøper topp og bukse hver for seg, og de fleste av bikiniene kommer i flere varianter når det gjelder snitt på både toppen og buksen. Velg og vrak!


Bravissimo.com

Figleaves.co.uk

Lace.dk


Vet du om andre nettbutikker med fine bikinier i store størrelser? Tps andre KK-lesere debatten!Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer