Billboard Music Awards 2016

BILLBOARD MUSIC AWARDS 2016: Se alle antrekkene her

Ciara (30) sto for kveldens dristigste antrekk!

BILLBOARD MUSIC AWARDS: Ciara (30) sto for kveldens dristigste antrekk på den røde løperen. Foto: Scanpix
BILLBOARD MUSIC AWARDS: Ciara (30) sto for kveldens dristigste antrekk på den røde løperen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag, norsk tid, var det duket for nok en prisutdeling. Denne gangen var det artistenes tur til å bli hyllet, da årets Billboard Music Awards ble sparket av i byen som aldri sover, Las Vegas. Listen over hvem som skulle stå for kveldens opptredener var lang, men for å nevne noen: Britney Spears (34), Rihanna (28), Celine Dion (48), Madonna (47) og Ariana Grande (22). En ganske grei konsert å få med seg på en kveld, eller hva? De som ledet kveldens show var Ludacris (38) og Ciara (30), og sistnevnte hadde ikke spart på noe på sin kveld som vertinne. Ikke bare skiftet Ciara hele syv ganger under pristudelingen, men hun stilte også i det som må være kveldens dristigste antrekk på den røde løperen.

Pagesix spør til og med på nettsiden sin: «Hvordan holdes egentlig den kjolen oppe?» Popstjernen viste nemlig frem både bein og pupp da hun møtte opp løperen. Håret var satt opp i en ganske så tilfeldig look, og det så ut som at 30-åringen bare hadde «slengt» på seg noe før hun dro på kveldens begivenhet. Og dama ser jo helt smashing ut! Men det var det også mange andre som gjorde - sjekk ut alle antrekkene fra nattens festligheter i bildekarusellen under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer