Trendsko

Billigbutikkene har kopiert årets trendsko

Men er det egentlig så lurt å gå for de budsjettvennlige variantene?

BILLIG VS DYR: Ser du hvilke sko som er av den dyre luksussorten? Skoene til venstre er fra Dior og koster flere tusener av kroner. De til høyre er fra Zara, og ble utsolgt på kort tid etter at de kom ut. Foto: Scanpix, Darjabarannik.com
BILLIG VS DYR: Ser du hvilke sko som er av den dyre luksussorten? Skoene til venstre er fra Dior og koster flere tusener av kroner. De til høyre er fra Zara, og ble utsolgt på kort tid etter at de kom ut. Foto: Scanpix, Darjabarannik.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke første gangen vi har kommet over plagg, sko og tilbehør som så å si er prikk like noe vi har sett hos store luksusdesignere. Men noen ganger tar faktisk kjedebutikkene inspirasjonen sin fra de som ikke er så store også. Zara anklages nemlig nå for å ha stjålet designene til en illustratør i Los Angeles. Du kan lese hele saken HER. 

Likhetene er til tider slående, og nå har vi funnet noe som fint kan gå under den kategorien. Loafers-ene til Gucci har blitt en hit i år, og dette har selvfølgelig butikkene som tilbyr varer til en langt billigere penge, lagt merke til. Noe de har gjort ved flere anledninger. Bare se hvor like DISSE produktene er! I tillegg til skoene fra Gucci, har de populære hælene til Dior selvfølgelig også blitt kopiert. Disse skoene var å se overalt i Paris under moteuken i vår. 

Forrige sesong var Dior også hotte på skofronten med et par i lakk og gjennomsiktig hæl (se bilde øverst i saken). Det tok jammen ikke lange tiden før Zara nok en gang hadde fått laget sin egen variant. Moteekspert i KK.no, Darja Barannik, fikk tak i et par parene som ble utsolgt på kort tid, men vil også legge til en ting det er viktig å huske på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer