Blake Lively:

Blake Lively brukte 7 antrekk på én dag

Se hva skuespilleren hadde på seg på presseturné!

BLAKE LIVELY: Superstjernen har stadig på seg de lekreste antrekk, men her om dagen hadde hun på seg 7 av dem på en og samme dag! Foto: Scanpix
BLAKE LIVELY: Superstjernen har stadig på seg de lekreste antrekk, men her om dagen hadde hun på seg 7 av dem på en og samme dag! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når stjernene er på presseturné for å promotere alt fra nye album til ferske filmer, kjører de som oftest litt ekstra på når det kommer til antrekk. Dagene er lange og ofte fylt med en hel del intervjuer, så det at de skifter klær mellom slaga er ingen ukjent ting. Men at de gjør det mellom hvert intervju - ja, det er mindre vanlig.

Det gjorde nemlig skuespiller Blake Lively (30) på turné for å promotere sin nye film «All I See Is You». Stjernen løp fra et intervju til et annet ikledd et nytt antrekk hver gang. Alt fra en Oscar de la Renta-kjole til en rutete dress fra Ralph Lauren. En aldri så liten gavepakke til de titalls paparazziene som hadde fulgt Lively gjennom dagen i New York.

LES OGSÅ: Elvis' tre barnebarn debuterte sammen på stjernespekket prisutdeling

1

Her er Lively på vei til talkshowet «Good Morning America» for et intervju tidlig onsdag morgen. Stjernen gløder i dette todelte antrekket fra Brandon Maxwells vårkolleksjon for 2018! Vi elsker den lille beltedetaljen i livet, de vide buksene og ermene, og ikke minst fargen! Det hadde kanskje blitt enda kulere om hun hadde droppet øredobbene og valgt en stram hestehale til antrekket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer