Blake Lively:

Blake Lively brukte 7 antrekk på én dag

Se hva skuespilleren hadde på seg på presseturné!

BLAKE LIVELY: Superstjernen har stadig på seg de lekreste antrekk, men her om dagen hadde hun på seg 7 av dem på en og samme dag! Foto: Scanpix
BLAKE LIVELY: Superstjernen har stadig på seg de lekreste antrekk, men her om dagen hadde hun på seg 7 av dem på en og samme dag! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når stjernene er på presseturné for å promotere alt fra nye album til ferske filmer, kjører de som oftest litt ekstra på når det kommer til antrekk. Dagene er lange og ofte fylt med en hel del intervjuer, så det at de skifter klær mellom slaga er ingen ukjent ting. Men at de gjør det mellom hvert intervju - ja, det er mindre vanlig.

Det gjorde nemlig skuespiller Blake Lively (30) på turné for å promotere sin nye film «All I See Is You». Stjernen løp fra et intervju til et annet ikledd et nytt antrekk hver gang. Alt fra en Oscar de la Renta-kjole til en rutete dress fra Ralph Lauren. En aldri så liten gavepakke til de titalls paparazziene som hadde fulgt Lively gjennom dagen i New York.

LES OGSÅ: Elvis' tre barnebarn debuterte sammen på stjernespekket prisutdeling

1

Her er Lively på vei til talkshowet «Good Morning America» for et intervju tidlig onsdag morgen. Stjernen gløder i dette todelte antrekket fra Brandon Maxwells vårkolleksjon for 2018! Vi elsker den lille beltedetaljen i livet, de vide buksene og ermene, og ikke minst fargen! Det hadde kanskje blitt enda kulere om hun hadde droppet øredobbene og valgt en stram hestehale til antrekket.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

2

Blake, du stråler! Tobarnsmoren ser helt fantastisk ut i denne kreasjonen fra Oscar de la Renta. Vi elsker at hun plukker opp det gule fra det første antrekket og kjører på med mønster i både sko og kjole. Full klaff!

LES OGSÅ: 4 antrekk som viser at Victoria Beckham har funnet årets høstsko

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

3

Har du sett filmen «Age of Adaline» hvor Lively har hovedrollen? Vi får veldig Adaline-vibber når vi ser skuespilleren i denne vintage-looken. Jumpsuit-en er fra Chanels AW17-kolleksjon og sitter som et skudd på vakre Lively! Ingen tvil om at dette er blant favorittantrekkene våre denne dagen. Legg også merke til de små endringene som er gjort med håret fra antrekk nummer 2.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

4

Sammenlignet med dagens tidligere antrekk er dette en langt mer androgyn tilnærming. Men vi elsker det! Skuespilleren viser virkelig at hun behersker flere stiler og det er kult at hun prøver ut litt forskjellig. Dressen hun har på seg er fra amerikanske Ralph Lauren.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

5

Ingen tvil om at jakken fremdeles skal henge på skuldrene. Livelys femte antrekk er signert Jonathan Simkhai, Bottega Veneta, Christian Louboutin og Lorraine Schwartz, og består av et par iøynefallende støvletter, et stripete skjørt, en omslagskjole, veske, øredobber og en lang skinnkåpe.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

6

Antrekket er signert Chanel, men det betyr ikke at det får toppkarakter i vår bok. For all del, Lively stråler, men ofte er det ikke glitter, mengder med detaljer og plagg i skinnende sølv som skal til for å få til nettopp det. Blant de syv antrekkene er det faktisk dette Blake ikke har delt på Instagram med sine 18 millioner følgere. Legg også merke til at hun har fjernet den mørke neglelakken hun har hatt til de tidligere antrekket til fordel for en nøytral look.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer

7

Fra skinnende Chanel til avslappet glam fra Monse. Til tross for at Monse er et forholdsvis ungt merke, har flere kjendiser falt pladask for klærne deres. Deriblant Maggie Gyllenhaal, Jessica Chastain og Emily Ratajkowski. Som sagt, vi liker at du prøver ut forskjellige ting, Blake, men noen ganger kan det bli litt for mye av det gode. Her kunne for eksempel øredobbene godt ha blitt lagt igjen hjemme.

LES OGSÅ: 23 bevis på at dette er designeren bak brudekjolen til Alicia Vikander

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer