Blake Lively

Blake Lively er tilbake i rampelyset - og vakrere enn noen gang!

Stråler på den røde løperen i Cannes.

BLAKE LIVELY: Stjernen ser fantastisk ut for tiden, og har fått mye oppmerksomhet - både for kjolene sine og den geniale hårfletten. Foto: All Over Press
BLAKE LIVELY: Stjernen ser fantastisk ut for tiden, og har fått mye oppmerksomhet - både for kjolene sine og den geniale hårfletten. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blake Lively (26) var et av de hotteste navnene da TV-serien «Gosspi Girl» hadde sin glansperiode, men den siste tiden har det vært relativt stille rundt henne.

Under Met-gallaen og filmfestivalen i Cannes har stjernen, som i fjor giftet seg med Ryan Reynolds, gjort et skikkelig comeback på rød løper, og vi gleder oss til å følge med på Livelys kommende kjole- og frisyrevalg.

LES OGSÅ: 76-åringen ser fantastisk ut!

Stråler i Cannes

Filmfestivalen i Cannes har bare vart i to dager hittil, men Lively har allerede rukket å bære tre fantastiske kjoler på den røde løperen.

Torsdag kveld var det en eventyrlig, hvit kreasjon signert Chanel 26-åringen fikk oppmerksomhet for. Og tidligere på dagen bar hun en lekker minikjole med fantastisk søte blomsterdekorasjoner, som viste frem hennes lange, veltrente bein.

Også på årets Met-galla tok «Gossip Girl»-stjernen pusten fra oss i sin kroppsnære, champagnefargede paljettkjole signert Gucci.

LES OGSÅ: Kan du tro at hun er 50 år?

Genial flette

Lively er kjent for sine gylne lokker, og på den røde løperen i Cannes fikk håret hennes ekstra mye oppmerksomhet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer