Trendtoppen

Blått + nude = sant

Trendtoppens brukere har stemt fram fargekombinasjonen til både 2. og 6. plass på ukas best kledd-liste.

SAMME STIL: Det er ikke bare medlemsskap i jentegruppa Saturdays  Frankie Sandford og Mollie King har felles. Foto: All Over Press
SAMME STIL: Det er ikke bare medlemsskap i jentegruppa Saturdays Frankie Sandford og Mollie King har felles. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er Rihanna som går av med seieren denne uka. Leserne simpelthen elsker det enkle hverdagsantrekket bestående av mørke skinnyjeans, en kremhvit bluse og nude pumps.

Jenteband med teft

Men rett etter R&B-stjernen, er det mer sommerlige antrekk som dominerer. Brukerne av Trendtoppen har stemt fram Saturdays-jenta Frankie Sandford til en andreplass denne uka. Frankie Sandford ble nylig avbildet i store solbriller, kongeblå chiffontopp, hvit denimshorts og nudefargede kilehælssandaler.I skrivende stund er det 88 prosent som elsker antrekket hennes. Se og stem på Frankie Sandfords antrekk på Trendtoppen her.

Samme farger, samme stil

En annen av jentene fra Saturdays, Mollie King, har vist seg i akkurat de samme fargene i sommer. King gikk for et hvitt skjørt og en bredstripet hvit og blå overdel. Et whiskeybrunt belte markerte livet, og de matchende skoene forlenget de solbrune leggene hennes. LES OGSÅ: Det perfekte festivalantrekketBegge jentene valgte også store solbriller og store vesker, en av høstens store trender. 83 prosent elsker antrekket hennes, noe som gir henne en 6.-plass denne uka. Se og stem på Mollie Kings antrekk på Trendtoppen her.

Dette er Trendtoppen

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren KK.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag. Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer