Prinsesse Kate og hertuginne Meghan

Ble oppfordret til å kle seg mer som prinsesse Diana

Ny bok kommer med avsløringer.

KONGEFAMILIE: Prinsesse Kate og hertuginne Meghan fikk en litt spesiell oppfordring, påstås det i den nye boka Endgame. Foto: NTB scanpix
KONGEFAMILIE: Prinsesse Kate og hertuginne Meghan fikk en litt spesiell oppfordring, påstås det i den nye boka Endgame. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har stormet rundt den britiske kongefamilien de siste årene.

Opp gjennom har det florert av flere rykter, om kongefamilien, men også om prins Harry (39) og kona hertuginne Meghan (42).

Det haglet særlig med kritikk mot ekteparet etter Netflix-dokumentaren «Harry & Meghan» og prinsens selvbiografi «Spare».

Ny skandalebok

Opp gjennom årene har det også vært publisert flere bøker om kongefamilien. Tidligere i år ga også Harry ut en bok, kalt «Spare».

Tirsdag kommer nok en bok om den britiske kongefamilien i butikkhyllene. Den nye boka har fått navnet «Endgame» og er skrevet av Omid Scobies, som blir omtalt som en kontroversiell reporter av Paigesix.

Scobie skal ha mange års erfaring med å dekke kongefamilien. Han har også vært med på å skrive boka «Finding Freedom», som handler om Harry og Meghan.

Ble oppfordret til dette

På innsiden av kongefamilien og monarkiets kamp for overlevelse.

Ifølge Expressen blir dette en ny skandalebok og har allerede skapt mange overskrifter i mediene.

Noe av det som kommer fram i boken er blant annet at både prinsesse Kate og hertuginne Meghan ble oppfordret til å bruke klær som ligner på det prinsesse Diana hadde på seg i sin tid, skriver Expressen videre.

Ifølge en kilde som siteres i boka hevder at beslutninger om hvilke klær som lignet på Dianas stil som skulle brukes, ble diskutert med prins William og prins Harry.

«Ved rette anledninger kan dette være en søt gest, men det oppstår også en litt ubehagelig følelse når man innser at det ofte er iscenesatt innenfor det samme systemet som bidro til hennes lidelse, og en institusjon som fortsatt ønsker å dra litt nytte av Dianas glans», skrives det i boken, gjengitt av Paigesix.

Selger klær fra The Crown

Helt siden den første sesongen av den populære serien «The Crown» på Netflix, har folk latt seg inspirere stilmessig.

KK har tidligere skrevet om at det vil foregå en auksjon til neste år, hvor antrekk og rekvisitter fra serien vil auksjonert bort.

Det har stormet rundt den danske kronprinsen etter at det dukket opp bilder av han med en meksikansk modell. Video: Kaspar Wenstrup, Se og Hør. Vis mer

Det er den australske skuespilleren Elizabeth Debicki som spiller prinsesse Diana i femte og sjette sesong av «The Crown». I sesong 5 blir hun spottet i "The Revenge dress" er inspirert av en kjole Diana brukte på en middag i 1994 på Serpentine Gallery i Kensington Gardens.

Kjolen fra serien er et av antrekkene som blir kausjonert bort. Prisen er estimert til 8000 til 12 000 pund, som tilsvarer en sum mellom 108 125 og 162 188 norske kroner.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet