Kenzo

Bli bedre kjent med den store designerne som lager kolleksjon for H&M

Alt du trenger å vite om designsamarbeidet!

A model walks the runway at the Kenzo show as a part of Paris Fashion Week Ready to Wear Spring/Summer 2017 on October 4th , 2016 in Paris, France. Photo by Alain Gil Gonzalez/ABACAPRESS.COM Foto: Abaca
A model walks the runway at the Kenzo show as a part of Paris Fashion Week Ready to Wear Spring/Summer 2017 on October 4th , 2016 in Paris, France. Photo by Alain Gil Gonzalez/ABACAPRESS.COM Foto: Abaca Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske kjedebutikken H&M har i flere år på rad gjort det svært godt med sine designsamarbeid. De har teamet seg opp med blant annet Isabel Marant, Alexander Wang (se kolleksjonen her) og Balmain for å lage kolleksjoner som er litt mer tilgjengelig for alle, og i en litt rimeligere prisklasse. Kolleksjonen med Balmain i fjor er kanskje den som har tatt mest av, og det var derfor veldig spennende å se hvem H&M kom til å samarbeide med i år.

Tidligere i sommer slapp de den store nyheten at franske Kenzo var nestemann ute. Dette merket er kanskje kjent for de fleste som de som lagde den superkule genseren med tigeren på. En genser så å si «alle» skulle ha (meg selv inkludert). Men det er nok ikke det motehuset de fleste er best kjent med. Vi tenkte det derfor var på sin plass at vi viser litt bilder fra visningen Kenzo hadde i Paris under moteuken nå!

Paris Fashion Week er nemlig straks forbi, og Kenzo var blant de siste som viste frem sin vårkolleksjon for 2017. Kolleksjonen kan du se nederst i saken, og etter hva vi har sett kommer nok H&M-samarbeidet til å bli noe helt annet en den de viste denne uken! Selv om Kenz H&M-kolleksjon ikke har blitt sluppet, har vi sett noen kampanjebilder av det hele. Denne uken fikk også nok en sniktitt på kolleksjonen som slippes i november, da Jessica Alba (35) viste seg ute i Paris i det som skal være et Kenzo x H&M-antrekk. Du kan se bilder under!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer