Victoria's Secret Fashion Show 2015

Bli med bak scenen til Victoria's Secret Fashion Show

Og få en sniktitt på visningen som blir sendt i USA i dag!

VICTORIA'S SECRET: Det er god stemning bak catwalken til Victoria's Secret Fashion Show. Lurer du på hvordan det hele ble? Sjekk ut videoen lengre ned i saken for en sniktitt! Foto: Rex Features
VICTORIA'S SECRET: Det er god stemning bak catwalken til Victoria's Secret Fashion Show. Lurer du på hvordan det hele ble? Sjekk ut videoen lengre ned i saken for en sniktitt! Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: I dag, 8. desember, braker det løs i USA. Det er nemlig duket for Victoria's Secrets tjuende motevisning. 

I år har det amerikanske undertøysmerket virkelig slått til og fått med både Gigi Hadid (20) og Kendall Jenner (20) med på laget. Jentene har regjert på sosiale medier og på catwalker verden over. 

I tillegg er Skandinavia representerte med både svenske Elsa Hosk (27) og danske Josephine Skriver (22) på catwalken. Sistnevnte har fått mye oppmerksomhet etter at hun kom med noen svært personlige avsløringer tidligere i år. Les hele saken her! 

LES OGSÅ: Gigi Hadid (20): - Jeg ble bedt om å gå ned i vekt

Få en sniktitt fra showet og alle backstage-bildene

Du har nok allerede sett flere bilder fra showet som ble spilt inn for flere uker siden, men nå kan du få et innblikk i hva som skjer bak catwalken og i tillegg få en liten sniktitt på visningen!

Superstjernene Ellie Goulding (28), The Weeknd (25) og Selena Gomez (23) var blant årets artister. Det er bare å glede seg!

I videoen kan du få en sniktitt på Victoria's Secret Fashion Show 2015 som blir sendt i USA i kveld. I tillegg finner du et drøss av bilder fra backstage-området før visningen!

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

måned
1 kr / 119 kr mnd
kvartal
83 kr/mnd
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer