Marie Ullevoldsæter

Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem

Marie fikk øynene opp for interiør da hun ble sammen med forloveden sin. Sammen samler de på fargerike stoler og ferieminner i sitt hjem på Nordstrand.

Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem
Publisert
Sist oppdatert

Hvor viktig er interiør for deg?

Jeg har alltid likt å ha det fint, men det er først de siste årene at jeg har fått en oppriktig interesse for interiør. Jeg har en kjæreste som er utrolig opptatt av og flink med interiør. Han har påvirket meg, og i de siste årene har det åpnet seg en helt ny og spennende verden for meg. Akkurat som med klær, er interiør veldig visuelt. Det er mye historie og mange verk som er laget gjennom tidene. Nå har det blitt en viktig del av meg.

DILLA PÅ DESIGNSTOLER: Kjæresten har overført sin fascinasjon for designstoler til Marie. Nå samler de på stoler sammen, og har blant annet disse to stolene fra Eames. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket rom trives du best i?

Jeg er veldig glad i stuen. Vi forelsket oss helt i utsikten da vi kjøpte huset, og med det store vinduet tar vi med oss utsikten inn i stuen. Her henger også favorittbildet mitt, som jeg fikk av bonusbarnet mitt, Casper.

Les også: Ta en titt i Amandas rustikk-chice hjem

DETALJER: Ingenting er overlatt til tilfeldighetene hjemme hos Marie, og interiøret er planlagt helt ned til de minste detaljene. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer