Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem

Marie Ullevoldsæter

Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem

Marie fikk øynene opp for interiør da hun ble sammen med forloveden sin. Sammen samler de på fargerike stoler og ferieminner i sitt hjem på Nordstrand.

Publisert
Sist oppdatert

Hvor viktig er interiør for deg?

Jeg har alltid likt å ha det fint, men det er først de siste årene at jeg har fått en oppriktig interesse for interiør. Jeg har en kjæreste som er utrolig opptatt av og flink med interiør. Han har påvirket meg, og i de siste årene har det åpnet seg en helt ny og spennende verden for meg. Akkurat som med klær, er interiør veldig visuelt. Det er mye historie og mange verk som er laget gjennom tidene. Nå har det blitt en viktig del av meg.

Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem

DILLA PÅ DESIGNSTOLER: Kjæresten har overført sin fascinasjon for designstoler til Marie. Nå samler de på stoler sammen, og har blant annet disse to stolene fra Eames. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilket rom trives du best i?

Jeg er veldig glad i stuen. Vi forelsket oss helt i utsikten da vi kjøpte huset, og med det store vinduet tar vi med oss utsikten inn i stuen. Her henger også favorittbildet mitt, som jeg fikk av bonusbarnet mitt, Casper.

Les også: Ta en titt i Amandas rustikk-chice hjem

Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem

DETALJER: Ingenting er overlatt til tilfeldighetene hjemme hos Marie, og interiøret er planlagt helt ned til de minste detaljene. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hva har du mest av i din garderobe?

Definitivt jakker og vesker. Jeg føler at jakker ofte kan være tidløse, og at et av mine beste kjøp er en skinnjakke jeg kjøpte for rundt 10 år siden. Jeg synes at vesker kan definere et antrekk, og det er det første jeg legger merke til hos andre. Jeg er vel ikke alene om å ha litt veskemani.

Les også: Bli med hjem til STYLEmag-blogger Line Langmo

Bli med hjem til STYLEmag-blogger Maries retro-moderne hjem

GARDEROBEN: Marie elsker jakker og vesker, og innrømmer at det er det hun har mest av i sin garderobe. Kjolen fra Marc Jacobs og vesken fra Chanel er også favoritter, og står til utstilling på soverommet. Foto: Ole Martin Halvorsen.

Hvilke basisplagg kan du ikke leve uten?

T-skjorter og pologensere. Det har jeg i alle farger og varianter. Og jeg bruker det hele året, både over og under.

Besøk Maries blogg!

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer