Krogh Optikk

Bli med oss på VIP-lansering og solbrillefrokost!

Vi feirer lanseringen av STYLEmags store påskenummer med solbrillefrokost, og vi vil ha med deg på festen!

Bli med oss på VIP-lansering og solbrillefrokost!
Publisert
Sist oppdatert

Drømmer du om å sitte i solveggen med sesongens fineste solbriller denne påsken? Det gjør vi også! Derfor vil vi invitere dere lesere på solbrillefrokost, lansering av STYLEmags store påskenummer og Krogh Optikks solbrillemagasin EYECANDY! 

Bli med oss på VIP-lansering og solbrillefrokost!

STYLEMAG PÅ SOLBRILLE-SHOPPING: STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard og STYLEmag-blogger Hedda Skoug på fjorårets solbrille-event hos Krogh Optikk. I år gjentar vi suksessen, og inviterer deg med på festen! Foto: Ole Martin Halvorsen.

Møt oss på Krogh Optikk på Majorstuen kommende onsdag og start dagen med style. Vi byr på italiensk frokost, søte fristelser fra Nidar Bergene, 15 prosent rabatt på solbriller, og selvfølgelig det nyeste nummeret av STYLEmag!

Krogh Optikks solbrilleleverandører vil være til stede og vise frem det aller nyeste av kolleksjoner fra Céline, Saint Laurent, Dolce & Gabbana, Prada, Toms, Victoria Beckham, Thierry Lasry og mange flere!

Artist og DJ Lise Karlsnes, artist Venke Knutson og STYLEmag-bloggerne Celine I. Aagaard, Stella Moniq og Nathalie Helgerud gir deg sine stylingtips og hjelper deg med å finne solbrillene som kler deg best!.

 - Denne sesongen er det flere farger enn før. Vi snakker jungel, dyreprint og mønster. I tillegg er det nettere modeller, og fjorårets kraftige Céline-solbriller har latt seg inspirere av Saint Laurent og blitt slankere. Det er mye speilglass å se denne sesongen, forteller solbrilleekspert og optiker Arvid Krogh, som er på plass på solbrilleforkosten for å lære deg om sesongens heteste solbrilletrender

Den anerkjente motefotografen Pål Laukli tar bilder og deg sine beste fototips.

Det blir fantastiske goodiebags til de 50 første shopperne, og lett hårstyling til alle som ønsker det!

Når: Onsdag 26. mars klokken 09.00 - 12.00

Hvor: Krogh Optikks flaggskipsbutikk på Majorstuen, i Kirkeveien 64

Meld deg på vår storslåtte solbrillefrokost her!

Bli med oss på VIP-lansering og solbrillefrokost!

SOLBRILLEFROKOST: Gjør som artist og DJ Lise Karlsnes og superblogger Camilla Pihl gjorde i fjor og feir at solbrillesesongen er i gang og lansering av STYLEmags nyeste nummer! Foto: Ole Martin Halvorsen.

Se bildene fra fjorårets solbrillefrokost her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer