Tilbehør

Bli Mette-Marit-fin for 40 kroner

Klærne hennes er kanskje dyre, men dette trikset kan du rappe på billig.

TRENDY SOM ALDRI FØR: Kronprinsesse Mette-Marit valgte en svart hårbøyle som spennende kontrast til den kremhvite Valentino-kjolen under utdelingen av Nobels fredspris. Foto: All Over Press
TRENDY SOM ALDRI FØR: Kronprinsesse Mette-Marit valgte en svart hårbøyle som spennende kontrast til den kremhvite Valentino-kjolen under utdelingen av Nobels fredspris. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Kronprinsessen har ikke blitt kåret til Norges best kledde kvinne for ingenting. Og det er lenge siden hun var mest kjent for måten hun knøt skjerfet sitt på.

Det siste året har hun imponert oss i sine elegante hvite antrekk, med korallrøde negler som prikken over i-en, og gode teft for tilbehør som flaskegrønne slangeskinnsvesker og dueblå smykker.

Og som alltid er hun lekker på håret, enten hun går for en klassisk pariserflette eller bølgete filmstjernekrøller.

LES OGSÅ: 10 moteøyeblikk med Mette-Marit.

NYDELIG TIL DEN LØST OPPSATTE HÅRKNUTEN: Kronprinsessen har bundet den sorte blomsterhårbøylen under den løse romantiske knuten.  Foto: All Over Press
NYDELIG TIL DEN LØST OPPSATTE HÅRKNUTEN: Kronprinsessen har bundet den sorte blomsterhårbøylen under den løse romantiske knuten. Foto: All Over Press Vis mer

I trendy hårbøyle

Under selve utdelingen av Nobelsprisen i rådhuset på lørdag, stilte kronprinsessen i en kremhvit vakker kjole fra den italienske designeren Valentino.

De svarte pumpsene med rund tupp var fra franske Christian Louboutin, og i ørene hang to nydelige perler.

Prikken over i-en var likevel den sorte hårbøylen med glitrende blomster, som kronprinsessen hadde bundet fast under en løst oppsatt hårknute.

Valget av tilbehør er like trendy som resten av antrekket, og helt i tråd med hva supermodell Kate Moss viste oss på catwalken til Louis Vuitton for neste vår og sommer.


KJØPETIPS: Seks svarte hårbåndMer pynt til festen

KK.no har allerede gitt deg festsesongens fineste halskjeder, ringer, øredobber, skoene og hårpynten.

SE OGSÅ: Pimp opp partykjolen fra i fjor

Har du ellers spørsmål om julebordantrekket? Send det til spor@kk.no – vår e-postadresse for lesere som har spørsmål om alt fra mote til trening.

Vi har allerede svart på hvilken strømpebukse som ser penest ut til julebordkjolen, og hvordan du unngår statisk elektrisitet i skjørtet.

Se også hvordan kleskjedene Vivikes, Lindex og Cubus og nettbutikken La Redoute ønsker å se deg kledd på julefesten. Nå er dessuten Versace for H&M-kolleksjonen også i butikk.

For som du sikkert allerede vet, kan det rette tilbehøret trylle om den gamle kjolen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer