Bli Ny Med Kk

Bli ny med sommerpatruljen

Vil du vinne Bli ny-dag? Vi kommer og rydder i klesskapet ditt og lager gull av gråstein. Meld deg på her.

Bli ny med sommerpatruljen
Publisert
Sist oppdatert

BLI NY MED HELGE

 • Trenger du hjelp raskt? Skriv til makeupekspert Helge Borgen: helge@kk.no
 • Send ved et bilde, skriv alderen og beskriv problemområdet og vanlige rutiner for stell av hud & hår, pluss makeup.
 • Klikk her for å se Helges eksperttips.
 • BLI NY PÅ NETT

  Gjør deg selv ny med et klikk. Se hvordan du kler sesongens hotteste frisyrer, makeup, briller og solbriller. Du kan også prøve kjendisfrisyrer.

 • Klikk her og prøv Bli ny på nett
 • Slik bruker du Bli ny på nett
 • Nå kan du vinne en dag sammen med KKs sommerpatrulje. Vi kommer hjem til deg, rydder i klesskapet ditt og forteller deg hva du kan beholde, hva du bør investere i og hva du bør ofre til nærmeste loppemarked eller et annet passende formål. Vi lager gull av dine gråsteiner, og viser deg hvordan du kan få en helt «ny» garderobe med det du allerede har. I tillegg supplerer vi garderoben din med det aller nyeste på tilbehørsfronten - sko, skjerf, vesker eller smykker.

  Bilde

  Alle sommerpatrulje-kandidater må sende inn bilde av seg selv for å komme i betraktning. Det laster du opp direkte i kupongen nederst på siden.

  Hvorfor vil du bli ny?

  Jo mer informasjon du skriver om deg selv, jo større er sjansen for at akkurat du blir trukket ut. Skriv litt om hva du jobber med, hva du liker på fritiden og hvorfor du føler at akkurat du fortjener en fornyelse.

  Personlig info

  Alder, skostørrelse, klesstørrelse og daglige rutiner med hud & hår og makeup er informasjon vi trenger på forhånd.

  Hvem, hva, hvor?

  Blir du trukket ut, må du sette av en hel dag til fornyelsen. Bli ny innebærer at du blir sminket, stylet, frisert og fotografert i tillegg til å få personlige råd om hva som får fram det beste i akkurat deg. Og ikke minst rydder vi i klesskapet ditt, kaster det som kastes bør, og tar fram igjen skatter du glemte at du hadde. Når du lærer deg å sette sammen tingene dine riktig er det utrolig hvor mye gammelt som blir som nytt.

  Når får du svar?

  På grunn av stor pågang har vi ikke kapasitet til å svare alle personlig. Det kan ta en stund før du eventuelt blir trukket ut, så fortvil ikke.

  Vil du melde på noen andre?

  Du kan være anonym hvis du melder på noen du kjenner, men du må likevel fylle i all informasjonen i kupongen under. Du bør være rimelig sikker på at vedkommende faktisk ønsker å Bli ny hvis hun blir trukket ut.Alle feltene i kupongen under fylles ut.Har du flere spørsmål? Send en e-post til:bliny@kk.no

  Lykke til!

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer