Mote

Bli nydelig på nyttårsaften

Kjolene, skoene og veskene. Her er alt du trenger til årets største fest.

Bli nydelig på nyttårsaften
Publisert
Sist oppdatert
Dette er kvelden du skal skinne om kapp med stjernene og fyrverkeriet på himmelen i glitrende og glamorøse antrekk.Om du så velger å gå for gull, sølv eller paljetter i ulike farger er opp til deg. Men vil du kuppe festen er bling bling stikkordet i år.
 • Les også: 146 tips til julefestenMen går du for en flommende killer-kjole med mye heftig pynt, bør du tone ned resten av tilbehøret, og heller kjøre en enkel veske og et par klassiske pumps.

  Kjolen som passer til alt

  Vil du roe det hele litt ned velger du heller en enkel sort kjole du kan jazze opp med overdimensjonerte smykker, et par skyhøye stiletter og en lekker liten clutchveske. Den såkalte lille sorte trenger dessuten ikke å koste så mye - her er ti varianter til under 400 kroner. Liker du helst å gå med pensko med lav hæl, er det ellers mye lekkert utvalg denne julen.

  Her har vi plukket ut 15 festfavoritter - til inspirasjon og glede for årets største kveld:

  SJEKK OGSÅ UT:

  Ti svarte kjoler i prisklassen 250 til 400 kroner:

  Smykkene som topper kjolen

  Gulløredobber med sjøturkise steiner, fiolette ametyst-kjeder og armbånd i gulldoublè. Festsesongens smykker er glamorøse, fargerike og i luksus-hippie-stil. Perfekt når du vil jazze opp kjolen og understreke ditt flotte antrekk.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer