Kjole

Blir denne også utsolgt på to timer?

Ny kolleksjon fra superpopulære Pearl Lowe.

KLASSISK MEN AKTUELL: Blondekjolen fra kjeden Peacocks koster 45 pund, eller omlag 420 norske kroner. Kan den bli like populær som den sorte kjolen med hvit krage som forsvant på under to timer? Foto: Peacocks
KLASSISK MEN AKTUELL: Blondekjolen fra kjeden Peacocks koster 45 pund, eller omlag 420 norske kroner. Kan den bli like populær som den sorte kjolen med hvit krage som forsvant på under to timer? Foto: Peacocks Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er den tidligere sangerinnen, nå motedesigneren Pearl Lowe som har designet den sorte blondekjolen for den britiske kleskjeden Peackocks.Datteren og it-jenta Daisy Lowe stiller som modell.Da Lowes første kolleksjon kom for salg tidligere i høst, ble et av nøkkelplaggene utsolgt på bare to timer.Nå er julekolleksjonen snart klar for salgsstativene.Kjolen over faller rett inn i sesongens trendbilde. Kanskje den også blir revet bort like raskt?Det er ingen blodpris de moteglade kundene må ut med for blondekjolen fra kjendiskolleksjonen. Kun 45 pund, eller snaue 420 norske kroner koster herligheten.Peacocks sender dessverre ikke til Norge, men du kan titte på hele kolleksjonen her fra 14. november, eller kanskje få nok en grunn til å dra på juleshopping til London i år?

Se kolleksjonen her:

Inspirert av brudepikekjole

Blondekjolen er inspirert av den svarte brudepikekjolen Daisy Lowe bar under morens bryllup i 2008. Hun giftet seg med Supergrass-trommis Dany Goffey.LES OGSÅ: Topshop ikke til Norge likevelKleskjeden avslørte nylig at hundrevis av kunder allerede har ringt kundeservice for å sikre seg et plagg fra kolleksjonen, som kommer i begrenset antall, ifølge Daily Mail.- Jeg følger meg beæret over at jenter i hele landet kommer til å ha helt spesielle dager på julefester og kvelder på byen i mine design i flere år femover, skal Lowe ha sagt til avisen.Jane Hotz i Peacocks uttalte:- Det er noe spesielt med vår sorte blondekjole; at et design kan være så aktuelt og relevant, men samtidig beholde en klassisk enkelhet, er en vanskelig ting å oppnå. Det er ingen overraskelse at kjolen er en hit allerede før den er tilgjengelig i butikken, skal hun ha sagt.

Courney Love storfan

Før første kolleksjon ble lansert 19. september, fikk den sorte kjolen med krage så mye oppmerksomhet at kleskjeden måtte sette opp venteliste for kundene sine – for første gang i sin 126 år lange historie.Da kjolen endelig ble lagt ut for salg, ble den revet bort på knappe to timer.– Populariteten til denne kjolen har vært helt utrolig, sa en representant for Peacocks til The Daily Mail.En rekke moteredaktører stilte i kjolen under moteukene i både London og New York.– Det er bemerkelsesverdig at mange av moteredaktørene, som vanligvis ankommer moteukene i klær av etablerte designere som Chanel eller Marc Jacobs, valgte å komme med denne 35 punds-kjolen fra Peacocks, sa en representant for Peackoks til Daily Mail om den populære kjolen.Rockestjernen Courtney Love var på sin side så begeistret for kjolen at hun sendte designeren en melding på Twitter og ba om å få den sendt til hotellrommet sitt i New York.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.