Fashion week

Blir det ingen moteuker denne sesongen heller?

Korona fortsetter å stikke kjepper i hjulene.

TVINGES I KNE: Ødelegger koronakrisen nok en gang for verdens moteuker? FOTO: NTB
TVINGES I KNE: Ødelegger koronakrisen nok en gang for verdens moteuker? FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Med stigende smittetall ikke bare her hjemme, men også i store deler av verden fortsetter pandemien å snu opp ned på hverdagen til de fleste av oss.

Også motebransjen er hardt rammet av koronakrisen som har utsatt og innstilt både visninger og moteuker verden over de siste par årene. Og det ser dessverre ikke ut til å være over riktig enda.

Moteverdenenes hodepine

For omikron, den luringen, stikker kjepper i hjulene for en hel moteverden som nå skulle gå fra å holde hodet over vannet til å skulle tilpasse seg en slags ny normal.

I forkant av sesongens moteuker står nå designere, merker og arrangører overfor et dilemma, skriver bransjenettstedet Business of Fashion: Skal de kjøre på med fysiske visninger som planlagt eller må planene deres nok en gang legges på is.

Utsetter og avlyser

Forrige uke annonserte Giorgio Armani at de kansellerer sine herre- og haute couture-visninger som skulle finne sted i henholdsvis Milano og Paris senere denne måneden. Grunnen er de økende smittetallene i Europa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer