Oscar-kjoler

Blir dette årets Oscar-kjoler?

Her er Dior og Chanel-kjolene med mest «rød løper»-potensiale

OSCAR-KJOLER? Denne uka var det haute couture-visning hos Dior og Chanel. Foto: All Over Press
OSCAR-KJOLER? Denne uka var det haute couture-visning hos Dior og Chanel. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Årets Oscar-utdeling nærmer seg med stormskritt. Og selv om det er prisene som er gjevest å vinne, er dette en kveld hvor det kanskje er aller mest fokus på kjolene.

Og spørsmålet er selvsagt hvordan Hollywood-kjendisene vil kle seg i år?

Denne uka viste stjernedesigner Raf Simons frem sin nye couture-kolleksjon for Dior, mens Karl Lagerfeld viste frem sin nye couture-kolleksjon for Chanel. Det er ikke usannsynlig å tro at noen av disse kjolene vil pryde den røde løperen.

KK.no har i den forbindelse samlet sammen kjolene fra kolleksjonene som vi tror (og håper) vi får se under Oscar-utdelingen.

LES OGSÅ: Oscar-nattens verste kjoletabber

KJOLENE SOM SIER WOW: Wow-faktoren var høy på Dior-visningen. Alle disse kjolene hadde glidd rett inn på Oscar-utdelingen. Foto: All Over Press
KJOLENE SOM SIER WOW: Wow-faktoren var høy på Dior-visningen. Alle disse kjolene hadde glidd rett inn på Oscar-utdelingen. Foto: All Over Press Vis mer

Rene snitt og vakre detaljerRaf Simons tok over hos Dior i fjor sommer etter skandaleomsuste John Galliano. Bare én måned etter at Simons viste frem sin første Dior couture-kolleksjon, stod stjernene i kø for å gå i kreasjonene hans på den røde løper.

Den franske skuespilleren Marion Cotillard er storfan av Simons, og har hatt på seg over 20 antrekk fra motehuset de siste årene.

Siden hun også er en av frontfigurene til designermerket, vil det heller ikke overraske om skuespillerinnen dukker opp på Oscar iført en av haute couture-kjolene du ser over.

LES OGSÅ: Hun var den best kledde på Oscar-utdelingen i fjor

MODERNE OG FEMININT: Raf Simons er helt rå på detaljer og vakre snitt. Foto: All Over Press
MODERNE OG FEMININT: Raf Simons er helt rå på detaljer og vakre snitt. Foto: All Over Press Vis mer
ENKEL GLAM: Skinnende stoffer og blomsterdetaljer er et must hos Dior. Foto: All Over Press
ENKEL GLAM: Skinnende stoffer og blomsterdetaljer er et must hos Dior. Foto: All Over Press Vis mer

Potensielle Oscar-kjolerOscar-utdelingen er for mange årets mest glamorøse happening. Det krever selvsagt litt av kjolene også. Mange kjører derfor «old Hollywood-glamour», som Raf Simons er spesielt god på.

Selv om det er vanligst at kvinnene bruker lange kjoler, hender det også at det dukker opp noen kortere varianter på den røde løper.

SE OGSÅ: Slik var Oscar-kjolene i 2010


Raf Simons er god på å fremheve det feminine ved kvinnekroppen. Alle disse tre kjolene kan fungere godt som en Oscar-partner.

LES OGSÅ: Oscar-kjole i bobleplast?

GAMMELDAGS GLAM: Selv om noen av disse Chanel-kjolene kan brukes som brudekjoler, skulle det ikke forundre oss om de kunne brukes til Oscar-kjole også. Foto: All Over Press
GAMMELDAGS GLAM: Selv om noen av disse Chanel-kjolene kan brukes som brudekjoler, skulle det ikke forundre oss om de kunne brukes til Oscar-kjole også. Foto: All Over Press Vis mer

Chanels Oscar-kjolerKarl Lagerfeld hadde latt seg inspirere av Frankrike på 1900-tallet. Det var dramatisk, samtidig som det var en moderne tvist.

Blonder, fjær og paljetter er alltid en slager på den røde løper, så disse kjolene vil garantert vekke oppsikt.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer